Bendraamžių diskusijos
kai dėl skyrybų mama gyvena kitur negu tėtis
- Houlyn saus. 22, 2015 19:07:51
Pabaisiuk pasakyk viska mamai ji tikrai tau pades
- Beta... saus. 19, 2015 21:12:19
Pabaisiuk,supranti tav,mano tėtis man atsiunčia ką nors o taip jis neatsiliepia nei į mano skambučius,man labai skaudu,o tau patarimu nekreipti į tai dėmesio ,pamatyti jis viena dienabpradės su tavim bendrauti labai daug,gal net jis tau atsibos
- eleonora112 spal. 12, 2014 20:39:01
Man labai taves gaila!! Net neturiu nekokiu patarimu bet as taip nesupratau tai mama ir tetis nesutavim gyvena?
- Lukas2002 geg. 18, 2014 18:20:35
Ir Tu susimastyk ADRIANA KĄ ČIA PRIŠNEKĖJEI VAIKUI
- adriana kov. 28, 2014 18:46:18
eik tu! neklausyk savo mociutes! vaikai nera kalti, kad jo tevai nesutaria! tai tavo tevu problema. gal jie netinka vienas kitam kaip ugnis vandeniui. zinau, bus sunku susitaikyti, bet priprasi. arba tau taiiiip paaaaasiseks kad tavo tevai SUSITAIKYS!!! nu bent jau mano susitaike. gali paskatinti tevus. bet i mociute nekreipk demesio. ka galejai padaryti kad jie susipyktu? tikrai nieko. ar tetis su tavim gerai elgiasi? nesaukia ant taves? jeigu ne tai gerei. nebijok, po truputi susitaikysi su tuo, priprasi. arba, IVIKS STEBUKLAS IR VEL BUSITE VISI KARTU!
- Meskute Mazute lapkr. 22, 2013 00:29:13
Sveiki. Mano tėveliai išsiskyrė prieš mėnesį. Aš gyvenu su tėčiu. Mama yra išvykusi į užsienį ir niekada neatsako į mano siunčiamus laiškus. Po tėvų skyrybų, draugės su manimi nebebendrauja ir laiko keistuole. Nesuprantu. Gal būt aš tikrai esu kalta dėl tevų skyrybų kaip sako močiutė? Ji mano jog dėl manęs jie ir išsiskyrė, o kai noriu visa tai suprasti ir paklausiu tėčio, jis tiesiog ant manes pradeda šaukti ir tiek. Regis jog tikrai kalta esu aš..
- �un� myletoja liep. 9, 2013 19:43:05
man irgi buvo liudna bet pasistengiau pritapti prie kitu vaiku bet nepavyko buvo dar liudniau
bet kai turiu patevi (zinau tai ne tetis) bet jis mane myli ir turiu broliuka tai netaip jau ir blogai
- eve9lin bal. 20, 2013 17:50:55
Na mano tevai jau seniai issiskire,ankcsiau tevas mane lankydavo,dabar ne. Per interneta buvau susiradus jo dukterecia bet ji nenoriai su manin bendravo. Siaip dabar manau kad tevui vysai nerupiu. Gaila.
- Alexa lapkr. 26, 2012 21:52:15
Labas Manvydai,
Kaip faina girdėti, kad tavo tėtis pradėjo su tavimi bendrauti, kartais mes pirmi turime pradėti pirmą žingsnį, kad mus pastebėtų, išgirstų Kada bus tos varžybos? Linkiu tau gerai praleisti laiką su tėčiu
Ir jeigu tau bus kada liūdna, visada pakalbėk su mamyte, nes ji yra tavo artimiausias žmogus ir tave supras.
O dėl tėčio tingėjimo.. mes visi esam žmonės ir kartais tingim keltis rytais, eiti i mokyklą, darbą, valytis dantis.. tik kuo vyresnis tampi tuo daugiau atsakomybės turi.
jeigu kas rašyk man
Sekmės.