diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Neringa: „Vaikų linija“ man suteikė reikalingų žinių apie vaikus ir paauglius, čia radau būrį smagių ir įdomių bendraminčių. Mano vaikai didžiuojasi, kad jų mama yra „Vaikų linijos“ savanorė."

Bendraamžių diskusijos

kai dėl skyrybų mama gyvena kitur negu tėtis

Pradžia » Tėvų skyrybos » kai dėl skyrybų mama gyvena kitur negu tėtis

ma�vydas
lapkr. 20, 2012 20:43:21

Alexa

Labas. Aš laikausi gerai. Na, mano tėtis senokai, gal prieš kokius 4 metus. Na dabar jau pradėjom bendrauti ne tik sms, bet ir skambučiais...

ma�vydas
lapkr. 20, 2012 20:41:00

D�o
įžeidžiančius komentarus ir keiksmažodžius. Diskusijose neleidžiama pateikinėti asmeninės

Labas. Priežastis yra tokia - jis dažniausiai tingi

ma�vydas
lapkr. 20, 2012 20:29:20

Sveiki. Čia aš (pabaisiukas). Teko vėl iš naujo užsiregistruot nes visai pamiršau slaptažodį.
Na, ištikro gerai laikausi. Bet kai pasikalbėjau su mama, tai labai apsidžiaugiau!
- viską pasakiau ir pasirodo mama su tėčiu tada pasikalbėjo, ir jis padarė labai brangų dalyką - jis manę vežasi į žalgirio areną žiūrėti varžybų. O priežastis buvo jo tokia - jis tingėjo pas manę važiuoti, ir vasai pamiršo manę. Ačiū kas padėjot.

PABAISIUKAS.

Alexa
lapkr. 6, 2012 23:12:02

Labas Pabaisiuk,
kaip tu laikaisi? ar senai tavo tėtis iššikraustė? suprantu kad tau labai sunku..
bet gal ir tavo tėčiui tikriausiai sunku dabar..ar bendraujat sms žinutėmis?

D�o
lapkr. 1, 2012 04:16:04

Kaip manai, kokios priežastys dėl nelankymo? Galbūt pakalbėk su mama ir viską jai paaiškink, manau jinai turėtų suprasti, kad ir kaip būtų ant tėčio supykusi.

Pabaisiukas
spal. 24, 2012 21:42:19

Sveiki. Mano mama susipyko su tėčiu, ir jis išsikraustė gyventi į miestą. Bet aš jo pasi-
ilgstu. Dėl to lankiausi pas psichologus, ir jie man ir tėčiui patarė 1 dieną per savaitę su
juo susitikti. Bet jau jis vėl manęs pradėjo nelankyti. Ką daryti? Nes kai su juo atsisvei-
kinu, pradedu verkti...

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI