diskusijos.jpgDiskusijos
Prezidentė Dalia Grybauskaitė: „Nacionalinė kampanija „BE PATYČIŲ” padeda apsaugoti ir išgelbėti Lietuvos vaikus. Kviečiu visus prisijungti prie šios akcijos! Juk kiekvienas atsakytas skambutis – tai išgirstas pagalbos prašymas.“

Bendraamžių diskusijos

Esu vienisa- ir tai mane zudo...

Pradžia » Vienišumas » Esu vienisa- ir tai mane zudo...

Desiree
kov. 26, 2018 16:19:00

KLausyk, Gaby2573. Žinau, kad atrodo baisu, kad tavo vaikinas kitoms rašo, neskiria tau dėmesio, kad esi vieniša, bet taip tikrai nėra. Tu turi mama ir gali su ja pasikalbėti. Nebijok. Aš bandau surasti vis daugiau draugų, tai gal norėtum pabendrauti?

705434
kov. 25, 2018 19:13:14

Geriau nesižalok, o parašyk arba paskambink į Vaikų liniją.

viktorijap
liep. 18, 2017 00:07:03

Puikiai suprantu Tave, Gaby2573… Galbūt norėtum daugiau pakalbėti apie Tave užgulusius jausmus?

viktorijap
liep. 18, 2017 00:06:42

Puikiai suprantu Tave, Gaby2573… Galbūt norėtum daugiau pakalbėti apie Tave užgulusius jausmus?

rkk
liep. 17, 2017 21:51:52

Kai pjaustaisi, kokius jausmus tau tai sukele? Ar tu bandai ta emocini skausma nukreipti i fizini? Ar noretusi jog kazkas tai pastebetu?

Rusnia5
birž. 12, 2017 03:16:51

Pupa123, matau jog kenti ir tau labai sunku. Bet aš tau norių kai ką pasakyti - aš labai norėčiau jog dėl manęs pasakytum psichologei kaip jauties ir parodytum šį laišką. Žinau, galvosi - kodėl turiu daryti tai ko manęs prašo žmogus kurio net nepažįstu ? Beje, gal tavo kaimynė nenori su tavimi bendrauti, tai jeigu nenori tavęs matyti, geriau nebandyk tapti draugėmis nes paskui liksi įskaudinta. Beje, kodėl jau taip nori bendrauti su Šilutės vaikų teisių vedėja ?

Pupa123
birž. 11, 2017 21:15:14

Jau 1 metai kaip save zaloju ejau pas psichiatre israse vaistu nuotaikai gerinti bet susigadinau sirdi.
Dabar bendrauju su psichologe bet nelabai kas keiciasi.
Labai noriu bendrauti su Silutes vaiku teisiu vedeja bet nepavyksta.
Save zaloju peiliuku, britvomis.
Kartais su karstu vandeniu pilu sau ant kuno kad greiciau numirciau.

Mano tevai kai issiskyre visada bunu viena be draugu su niekuo nekalbu. Bunu uzdara su niekuo neatvirauju, nes atvirauti galeciau tik vaiku teisiu vedejai ir kaimynei kuri su manimi mazai bendrauja.

Vaiku_linija
birž. 11, 2017 19:27:13

Gaby2573
Sveiki, esu cia labai neilgai……Nes nusprendziau viskaa papasakot kitiems zmonems nei savo draugams ar tevams……. as toks zmogus kad visus jausmus megstu tiesiog uzdaryti savyje… Nes nenoriu niekam pasakot kad as jauciuosi kaip ,,lele''…. tiksliau kiti zmones galvoja kad esu kaip ,, lele'' kad neturiu jausmu, kad gali mane skaudint, tyciotis,Todel ir pradejau save zaloti…. zinau kad tai ,, durna'' bet kai taip darau nebejauciu emocinio skausmo… bent trumpam…..Man viskass taip atsibodo…..Noreciau tiesiog nusokt nuo tylto…..Ir viskaa pabaikt….
Džiaugiuosi, kad atradai jėgų su kitais pasidalinti sunkiais išgyvenimais. Beveik visi kartais susiduriame su tokiais gyvenimo etapais, kuomet atrodo taip sunku, jog net sunku ištverti. Visgi savižudybė, žalojimasis – ne išeitis. Kartais vienam sunku susitvarkyti su užklupusiais sunkumais. Noriu padrąsinti Tave kreiptis psichologinės pagalbos – psichologą gali rasti mokykloje arba poliklinikoje. Arba gali paskambinti į Vaikų liniją 116 111, kur gyvai galėsi aptarti sunkumus ir galimas išeitis.

Gaby2573
birž. 9, 2017 11:06:11

Net nezinau….. nenoriu klauts nes paskui buna susierzines….

Rusnia5
birž. 9, 2017 10:44:54

Gal atsirado tam tikra priežastis kodėl jis taip daro ?

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI