diskusijos.jpgDiskusijos
Savanoris Liudas: „Iš „Vaikų linijos“ gaunu pamokas, kaip suprasti save ir kitą, kaip džiaugtis savo gyvenimu ir kitam padėti džiaugtis savuoju. Patiriu jausmą, kad darau prasmingus darbus ir kad kažkam padedu užaugti Žmogumi.“

Bendraamžių diskusijos

Vienišumas

Pradžia » Vienišumas » Vienišumas

Madlena0220
liep. 31, 2017 13:47:39

Vienišumas

aš esu žuvis pagal zodiaka , privati mokykla kaip suprantu mokama būtu ? jeigu taip tai tikrai negalečiau . ir net jei nemokama tai nenorečiau nes butu toloka nuo brolio mokyklos o jo mokykloj mano simpatija mokinasi

Rusnia5
liep. 31, 2017 06:36:07

Vienišumas

Labas, aš mielai su tavimi pabendraučiau Visi mes žmonės, visi turime ir pliusų, ir minusų. Aš irgi dažnai verkiu, esu labai lengvai pažeidžiama. Su manimi sunku bendrauti vien dėl to, jog mano zodiako ženklas vėžys, esu labai jautri, ir dar melancholikė, pesimistė…. O tau tėvai suteiktų galimybę eiti mokytis į privačią mokyklą ? Ten tikrai turėtum rasti draugų Pamenu, kai atėjo į mokyklą tokia mergaitė, ji norèjo tik išbandyti. Visi iš jos juokėsi, nes ji kėdėje keistai sukiojosi. Bet jį buvo po kojos operacijos, tad aš jai padėjau vaikščioti, kad būtu lengviau Koks tavo zodiako ženklas ? Atleisk, jog šito klausiu, bet tada žinosiu, kaip tinkamai su tavimi bendrauti

Madlena0220
liep. 30, 2017 23:42:14

Vienišumas

Sveiki , man 12 metų . Neturiu draugų ir man sunku susirast jų . Nusprendžiau pabandyti per interneta susirast jų atrode viskas gerai . tačiau viena drauge po menesio visai nebekreipe demesio i mane . o draugas susirado mergina ir visai nebeturi laiko pachatint su manimi . Burelių nelankau nes man nera jokio idomaus burelio tik boksas o jo lankyt negaliu del tam tikru priežasčių . Aš megstu muštis ir visada ginu savo draugus , manau vien del to turečiau tureti draugu bet ne . Tetai kuriai 30 metu pasakiau kad niekur nevažineju nes draugu neturiu ir ji labai del to nustebo . Su vaikinais man irgi nelabai sekasi nors suprantu kad dar per anksti bet aš manau kad ir vaikai tokie kaip aš gali myleti . turiu 2 drauges realybeje tačiau nelaikau jų draugėmis nes joms linksmiau dviese but be manes . Berniukams nepatinku nes visi sako kad aš panaši į berniuka . nors pati taip nemanau . Dabar rašydama ši laiškelį verkiu nes visi sako kad supranta kaip sunku buti vienišai nors ne jie to nesupranta nes patys neesa to patyre . Gaunu labai daug patyčiu . Su tėvais labai pykstuos . ir šiaip problemos šeimoje . brolis išvis manes nekenčia nes jam 16 o man 12 ir sako kad aš malalietke ir visad mane gedina prie žmoniu . Dar dažniausiai įsimyliu vaikinus vyresnius už mane ir vien del to turbūt jie mane atstumia . Nežinau gal kai suaugsiu viskas pasikeis bet koks skirtumas nes būtent paauglystes laikotarpiu mes statome iš savęs žmogų tokį kokiu būsime suauge . tad man labai skaudu kai aplinkiniai kalba apie draugyste ir panašiai . turiu gan daug problemu su sveikata nors ir nera jos dideles bet daug pinigų ant jų išeina . man toks jausmas kad nieks manes nesupranta visada noriu verkti . Mama net nupirko man šuniuka nes neturiu draugu pirmus du menesius tas šuniukas buvo su manimi o dabar jis tik pas teti buna . miega su tevais ir žaist neša žaisliukus jiems o ne man . Kaip sutvarkyti savo gyvenima ? gal kas jau esate susidūre su tuo ? padekite nes atrodo lyg gyvenimas kristu iš rankų :,( iš anksto labai dėkuj ir atleiskit už klaidas

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI