diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Milda: „Kiekvienas pokalbis su vaiku yra unikalus. Pokalbiai apie vaikų sunkumus, kuriuose įsiklausoma bei sukuriamas pasitikėjimas, dažnai tirpdo vaiko baimes ir liūdesį, o skambučiai apie smagius dalykus dvigubina džiugesį.“

Bendraamžių diskusijos

Nebeturiu draugu

Pradžia » Vienišumas » Nebeturiu draugu

Adidase
vas. 14, 2018 21:45:47

Nebeturiu draugu

Jei ne paslaptis kiek tau metų , aš esu mergina , po savaites man bus 13 bet visi sako kad pagal mano kalba ir prota jiems atrodo jog man 14-15 metu . Aš taip pat neturiu draugu .

TarpZvaigzdziu
vas. 6, 2018 23:33:45

Nebeturiu draugu

Desiree
nes taip, mes (vaikų linijos konsultantai ir žmonės, kuriem rūpi) džiaugiamės, kad atranda ryžto ir drąsos išsakyti tai, kas juos slegia, nes kartais net ir anonimiškai tai parašyti yra sunku. Džiaugiamės, kad išdrįsta ir nori pagalbos, kad neužsidaro savyje ir leidžia mums juos gelbėti. Džiaugiamės džiaugiamės džiaugiamės.

Desiree
vas. 6, 2018 20:41:29

Nebeturiu draugu

Ar mane viena nervina, kai Vaiku linija paraso kazka kaip “dziaugiuosi, kad parasei ir atradai stiprybes issipasakoti”. Ta prasme Gerbiu jusus darba, bet vis kai pamatau vaiku linijos atsakyma visada pamatau “dziaugiuos kad parasei”.

GabrieleSt
vas. 6, 2018 15:53:55

Nebeturiu draugu

Kaip supratau, tai tu nedarai ten tų visų kvailų dalykų(gėrimas,rūkymas ir t.t.), taigi vien už tai Tu jau pranašesnis. Rašei sausio pradžioje, jau praėjęs visas mėnesis, kaip viskas einasi dabar? Kaip tie draugai?

Vaiku_linija
saus. 3, 2018 22:11:10

Nebeturiu draugu

Džiaugiuosi, kad atradai jėgų su kitais pasidalinti sunkiais išgyvenimais. Beveik visi kartais susiduriame su tokiais gyvenimo etapais, kuomet atrodo taip sunku, jog net sunku ištverti. Kartais vienam sunku susitvarkyti su užklupusiais sunkumais. Noriu padrąsinti tave kreiptis psichologinės pagalbos – psichologą gali rasti mokykloje arba poliklinikoje. Arba gali paskambinti nemokamu telefonu 116111 į Vaikų liniją, kuri dirba kasdien 11-23 val, paskambinęs šiuo telefonu galėsi pasikalbėti su konsultantu gyvai ir aptarti savo sunkumus.

Adomazz
saus. 2, 2018 22:47:38

Nebeturiu draugu

Žodžiu mano visi klasiokai pradėjo vapint,gert,rukyt ir tt.
Vieną diena atejo visai apsinešes draugas į mokykla ir pradėjo keiktis,bandyti numauti klasiokėms kelnes.
Aš pasakiau,kad liautusi.Tada jisai pradėjo ant manes varyt tipo aš neistengčiau ir pnš.
Poto pradėjo su manim muštis.Tada aš ji pastūmiau jisai supyko ir nuejo pas mokytoja.
Ta paliko mane po pamoku ir kalbėjo tipo blogas pavizdys ir kad tai pakenks mokymuisi.
(Mokausi aštuonetui ir devynetui).Ždž visi draugai nematė kai mes susikivirčijom ir pagalvojo kad tipo aš del visko kaltas.Dabar turiu tik pusbrolį kuris mane palaiko ir mama.Visi draugai nuo manes nusigręže,o tėvas alchoholikas.

immune
saus. 2, 2018 20:42:03

Nebeturiu draugu

papasakok plačiauuu

Redagavo immune (saus. 2, 2018 20:43:44)

Adomazz
saus. 2, 2018 19:59:55

Nebeturiu draugu

Tesiog noriu išsipasakoti ir išgirsti kitų problemas
Praradau viltį…

Redagavo Adomazz (saus. 2, 2018 20:00:58)

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI