diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Milda: „Kiekvienas pokalbis su vaiku yra unikalus. Pokalbiai apie vaikų sunkumus, kuriuose įsiklausoma bei sukuriamas pasitikėjimas, dažnai tirpdo vaiko baimes ir liūdesį, o skambučiai apie smagius dalykus dvigubina džiugesį.“

Bendraamžių diskusijos

Apklausos

Ka manot apie logan paul drama?

•  
    3 votes (42,9%) for: Jis nekaltas.
  •  
    3 votes (42,9%) for: Jis kaltas,ir as jo nemegstu.
  •  
    1 vote (14,3%) for: Neidomu.

Something/Logan paul Drama (mano nuomone) /Mano drauge/Netikras brolis ♥

Pradžia » Vienišumas » Something/Logan paul Drama (mano nuomone) /Mano drauge/Netikras brolis ♥

EverybodyIgnores
saus. 5, 2018 21:59:56

You've just been spanked by crankthatfrank ^ :]

Desiree
saus. 5, 2018 21:57:43

you sound like a yeemo?!!

EverybodyIgnores
saus. 5, 2018 21:55:03

Sveiki! Ir be ja su naujais metai. Rasau cia ne pirma karta ir manau kad ne paskutini.Neturiu kam isipasakoti
todel atejau cia israsyti visas savo mintis nuo kuriu man sprogsta galva D
So first of all
Gal tai ir ne i tema bet Logan paul drama D (IKR)
Visi jo nekencia del to Vaizdo iraso.Mmm zmones visi darome klaidu,ir manau kad tu arba tavo pazystamas budamas Blogeriu arba video kureju butu idejas toki vaizdo irasa i youtuba.Tiesa pasakant buciau padarius ta pati.NO HATE PLEASE.Kodel jis juokiasi is to zmogaus?Nes tai jam buvo pirma karta matyta,jis nezinojo kaip jaustis.Tiesa sakant kai buvau 11 metu ir mazesne turejau labai toki keista dalyka xD nmk paaiskinti vienuzodziu jaigu mano drauge susizeisdavo as juokdavau…Jooo,jausdavausi nelabai gerai.
Second
Mano drauge.Ji man pradejo meluot.i feel really triggered nd replaced.Ji turejo vaikina kuris ant jos stumdavo.As ja apgyniau nuo jo t.y padariau taip kad atstotu o ji su juo vel pora……….Ok nvm
Third
Turiu netikra broli kuris yra jaunesnis uz mane per kaledas jis gavo Brangesnes dovanas negu as t.y Kompiuteriui pele,Telefona(Geresnis negu mano) saldainiu ir bla bla
Jam viskas yra leidziama daugiau.Jis keikiasi jam graziai buna pasakyta nesikeik tomuk(fake vardas)
o kai as nusikeikiu netycia ant manes buna rekiama.Kiek jam leidzia sedet prie kompo tiek ir man.

oK ty jaigu viska perskaitet,labai atsiprasau uz gramatines klaidas bei anglu kalba D .byeeeeeeeeeeeee ♥

Redagavo EverybodyIgnores (saus. 5, 2018 21:57:10)

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI