diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Loreta: „Savanoriavimas mane išmokė koncentruoto atsidavimo, padėjo naujai įvertinti kai kuriuos gyvenimo aspektus, leido pajausti bendrystę su bendraminčiais ir visa tai perkelti į bendravimą su vaikais.“

Bendraamžių diskusijos

Mane išprievartavo

Pradžia » Seksualinė prievarta » Mane išprievartavo

Viktorija17
bal. 4, 2018 21:28:30

Mane išprievartavo

Labas gerai jaučiuos ,kad tėvai padės.Taip į policiją kreipiaus. Psichologus neėjau

TarpZvaigzdziu
bal. 4, 2018 20:43:18

Mane išprievartavo

Labas. Ačiū, kad radai drąsos pasidalinti savo išgyvenimais. Kaip tu dabar jautiesi, praėjus tam tikram laiko tarpui po išprievartavimo? Ar kreipeisi į policiją? Jei žinai užpuoliko gyvenamąją vietą, tuomet turėjai tuoj pat kreiptis. Taip pat, ar bandei kreiptis į psichologus, kad suteiktų tau atitinkamą pagalbą? Likęs potrauminis šokas sukėlė tau baimę, vadinasi pagalbos kaip ir reikėtų, kad būtų susitvarkyta su iškilusiais psichologiniais sunkumais po įvykio.

Viktorija17
bal. 4, 2018 20:20:00

Mane išprievartavo

Sveiki.Man dabar 17 metų.Tai vieną dieną ėjau iš parduotuvės vakare.Mama sirgo reikėjo vaistų
Tada kai ėjau pamačiau vyrą kuris į mane žiūrėjo.Pamaniau ,kad kažko laukė.Jis priėjo prie manęs
Ir pasakė:
-Labas ,Mažute.
Aš pradėjau bėgti.Jis pribėgo ,pagriebė mano ranką ir nusivedė į savo namus.Bandžiau ištrūkti ,bet
nepavyko.Šaukė ,kad nusirengčiau ir grasino man.Bet aš nepasidaviau.Jis man trenkė.
Pradėjo nurenginėti.Sakė ,kad užsičiaupčiau.ir taip praėjo koks geras 30 minučių.Pasakė ,kad parves namo
Pasileidau bėgti kai atrakino duris…Praėjo keli mėnesiai ir sužinojau ,kad aš nėščia..
Mama pasakė ,kad padės auginti vaiką.Tėtis irgi sutiko..Bet labai bijau ,kad vėl tai nutiks..

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI