diskusijos.jpgDiskusijos
Savanoris Liudas: „Iš „Vaikų linijos“ gaunu pamokas, kaip suprasti save ir kitą, kaip džiaugtis savo gyvenimu ir kitam padėti džiaugtis savuoju. Patiriu jausmą, kad darau prasmingus darbus ir kad kažkam padedu užaugti Žmogumi.“

Bendraamžių diskusijos

gyvunelis

Pradžia » Netektis » gyvunelis

An6ni6as
rugpj. 30, 2018 10:53:31

gyvunelis

Kartą turėjau Haskį. jis buvo geriausias mano draugas. Tuo metu man buvo koki 3 gal 4 metukai. jis buvo gana didelis labai grazus. visur mane sekiojio. aisku kur galejo. esme tokia, kad viena diena jis buvo paristas kieme tiksliai nepamenu ant ko ant grandiniu gal ar ant ko ir jis tiesiog paeme ir nusitrauke jas. jis persoko labai auksta tvora ir isbego i gatve tuo metu gatveje vaziavo viena masina pamatciusi ta suni ji bande stabdyti suo pasimete ir nezinojo kur detis jis……. tiesiog stovejo sustinges. kai masina stabde jau buvo per velu jis buvo palindes po ratais. Aš tuo metu sėdėjau namie, o mano mama pastebėjo, kad kažkaip per daug tylu. išėjo į kiemą ir pamatė kad nebėra to šuns. mes ėjom ieškoti jo ir tada pamatėm jį gulintį ant džemės .. N…… NE ….nebegyvą. tai buvo labai didelis sukrėtimas visai mano šeimai, o labiausiai man aš jo labai ilgėjausi daug verkiau nes nebeturėjau su kuo žaisti po kelių mėnesių močiutė namo parnešė labai maža šuniuką iš turgaus. Aš buvau labai nustebęs, nes po ivykio nebenorėjau šuns. dabar esu išsikraustes mociute gyvena atskirai. Tas suniukas dar tebegyvena. o aš turiu savo nauja pasėmiau ji beveik prieš mėnesį ir dabar labai jį myliu nežinau ka daryciau jeigu iš mano gyvenimo pasitrauktu ir jis…..

MaiNeim
kov. 10, 2016 21:49:42

gyvunelis

parduodu kojnes po 2 eurukus siltos medvelines ka tik padarytos

lukyte123
kov. 1, 2016 17:57:08

gyvunelis

labas man praitais metais mire juru kiaulyte, labai liudejau ir dabar liudziu, bet jeigu isigysiu dar viena juru kiaulyte prisiminsiu ta kuris numire.

Enrika
kov. 22, 2015 17:09:37

gyvunelis

man buvo labai skaudu ir baisu kai 2013 metu vasara as buvau kambaryje o mano mama atejo ir pasake kad pertrenke masina mano suniuka . Pradejau verkti nesavu balsu verkiau visa diena ir dar kita diena . negalejau ir nenorejau nieko kalbeti . Man po keliu dienu atveze kita suniuka tos kur pertrenke sese . Tik taip isikrapsciau is depresijos . Tu ir jei turi galimybe isigyk kita suniuka . Taip pades uzsimirst

lukasp
birž. 15, 2013 20:05:03

gyvunelis

Na kaime neperseniausiai irgi suo mire jis buvo geras draugas labai protingas kartais net lyg suprasdavo ka sakau aisku gaila bet labai neliudziu. Pasakysiu stai ka girdejau jeigu suo ar kate mirsta arba iseina ir negrizta vadinasi issinesa kazkokia nelaime

Rasyk
vas. 11, 2013 02:14:53

gyvunelis

vikidiki
Kaip susitaikyti su tuo, kad gyvunelis (suniukas) kuris buvo mano geriausias draugas mire????? as ji taip mylejau....

Suprask, kad jam danguje geriau, kad taip turejo buti ir t.t. O geriausiai pasimirsta visos nelaimes kai namie atsiranda naujas gyvunelis ir jis tampa toks pats geras draugas, koks buvo ir senasis suniukas. Papasakok kaip tau sekasi dabar! Gal jau turi nauja gyvuneli?

vikidiki
saus. 19, 2013 02:48:38

gyvunelis

Kaip susitaikyti su tuo, kad gyvunelis (suniukas) kuris buvo mano geriausias draugas mire????? as ji taip mylejau....

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI