diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Milda: „Kiekvienas pokalbis su vaiku yra unikalus. Pokalbiai apie vaikų sunkumus, kuriuose įsiklausoma bei sukuriamas pasitikėjimas, dažnai tirpdo vaiko baimes ir liūdesį, o skambučiai apie smagius dalykus dvigubina džiugesį.“

Bendraamžių diskusijos

D R A U G Ė

Pradžia » Netektis » D R A U G Ė

Orintairtiek
gruod. 20, 2021 09:44:29

D R A U G Ė

Aš su drauge ilgai draugavom nuo gimimo. Kartu praleisdavom laiško, lyg neišskiriamios draugės. ,, Best Friends Forever" . Kai persikeliau į mokyklą, tuo metu mano draugė išvažiavo į Vilnių mokytis. Mes dažnai susirasinedavom ir skambinom vienas kitai…
Po kelių savaičių pateko į avariją. Ją vežė jo tėčio brolis, kad nuvažiuotų pas giminaičių. Tuo metu pateko į avariją, kai jos sesė man pasakė, aš negalėjau atsigauti. Mano mintys buvo: kaip tai nutiko? Juk geriausia draugę praradau… Po mėnesio paguldė mano draugės tėtį, ir pasakė, kad sunkiai šerdys. Gydytojai suprato, kad ilgai negyvens.
Liko tik mama. Aš ją palaikydavo, ir sakiau bus viskas gerai. Bet ji to negalėjo pamiršti, tai ir nusižudė……..

SadGirlFromVilnius
geg. 14, 2018 19:27:30

D R A U G Ė

Kebab,
manau žinai tas BFF apirankes, bet tikriausiai jūs tam jau per didelės. Galėtum padovanoti draugei kažką kas susiję su jos pomėgiais. Pvz.:jeigu draugė mėgsta rašyti galite padovanoti užrašų knygelę, o į jos vidų įdėti bilietus į kiną arba viename iš puslapių užrašyti gražų palinkėjimą ar laišką.

Kebab
geg. 14, 2018 18:22:12

D R A U G Ė

Nenoriu čia ilgai kalbėti, bet neseniai sužinojome, kad draugė, su kuria draugaujame jau 10-9 metus (mums 13, draugaujame nuo darželio) išsikrausto į Norvegiją 6 metams. Mes ją lankysim ir t.t. Bet prieš išvažiuojant norime nupirkti kažkokią dovaną. Gal galit kažką pasiūlyt? Abi (aš ir dar viena draugė su kuria draugaujame tiek pat laiko) galime susimesti mauždaug po 70€ (140€ kartu). Ačiūū

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI