diskusijos.jpgDiskusijos
Prezidentė Dalia Grybauskaitė: „Nacionalinė kampanija „BE PATYČIŲ” padeda apsaugoti ir išgelbėti Lietuvos vaikus. Kviečiu visus prisijungti prie šios akcijos! Juk kiekvienas atsakytas skambutis – tai išgirstas pagalbos prašymas.“

Bendraamžių diskusijos

Manes nepriima tokio koks esu .

Pradžia » Patyčios internete » Manes nepriima tokio koks esu .

Vaiku_linija
birž. 1, 2018 13:21:11

Sveikas, EdgarxLietuva. Norime, kad Vaikų Linijos forumas būtų maloni ir saugi vieta paaugliams ir vaikams bendrauti. Tam, kad šis forumas galėtų toks būti, įvedėme taisykles, kurios padeda tai užtikrinti. Šių taisyklių reikia laikytis visiems diskusijos nariams. Puikiai įsivaizduoju, kad naudojant šiuos žodžius kasdien gali nenusimąstyti apie jų reikšmę, tačiau net šiame komentare kalbėdamas apie žargonus įvardijai necenzūrinį žodį. Suprantu, kad aplinkoje jie gali būti naudojami dažnai ir su lengvumu, deja, šie žodžiai patys iš savęs yra skaudinantys ir naudojami kitų žmonių menkinimui. Tad norint diskutuoti forumuose, svarbu reikšti nuomonę be bandymo tiesiogiai ar netiesiogiai įžeisti kitą. Dėl žodžio “varkė”, tu teisus, tai žargoninis žodis ir nebūtų ištrintas. Galbūt situacijoje, kurią mini, buvo ištrinti kelių žodžių jungtis, kurie prarado prasmę ištrynus vieną žodį?

Galbūt norėtum pakalbėti apie tai, kaip jautiesi? Visuomet gali paskambinti į Vaikų Linija 111 116 ar parašyti laišką ir papasakoti, kaip jautiesi.

EdgarxLietuva
birž. 1, 2018 10:32:38

Bachuras irgi is maroz ?
Jai taip tai neraganek ce bratela .

ErikVilnius
birž. 1, 2018 10:31:30

eik zagaru rukyt, nerek cia

EdgarxLietuva
birž. 1, 2018 09:56:26

Zdarof visiem .Jai sekat si puslapi matot kad MAROZ posta mano ISTRYNE , daug mano pranesimu IR GI ,pataise daug zinuciu .Gerai su kaikuriom zajavom sutinku tipo ten istorijas pasakojau visa kita diela bet is kaikuriu zinuciu istryne paprastus zodzius kaip "VARKE ' , ir kiti zargonai .Taip ce ne lietuviski zodziai bet jie nei izeidzia nei ka tai kodel juos trint ?
As matau kad ce ne tolerantiskas forumas ,o liberaliu paziuru neasamone. Ce mano nuomone tokia .
Kadangi man ce nevieta, as ce nesitrainiosiu .
Sekmes visiem !

Redagavo Vaiku_linija (birž. 1, 2018 13:10:20)

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI