diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Neringa: „Vaikų linija“ man suteikė reikalingų žinių apie vaikus ir paauglius, čia radau būrį smagių ir įdomių bendraminčių. Mano vaikai didžiuojasi, kad jų mama yra „Vaikų linijos“ savanorė."

Bendraamžių diskusijos

Patycios intike

Pradžia » Patyčios internete » Patycios intike

Ambizio117
rugpj. 1, 2018 22:52:46

Patycios intike

Labas Banderbuxas kaip visi sako tau taip ir aš pasakysiu Skambink vaikų linijai..Pasikalbėk
su psichologu ar kokiu artimu žmogumi .. Viskas išsispęs pamatysi Na ir taip…dar vienas
dalykas niekas neturi tiesės iš tavęs tyčiotis …Vis gi esam Lietuviai..

Geros dienos

anticarolina
rugpj. 1, 2018 16:22:38

Patycios intike

labas,Banderbuxas. is taves niekas neturi teises tyciotis. svarbiausia , kad apie tai, kad is taves
tyciojosi, zinotu nors vienas asmuo, kuriuo tu pasitiki: psichologas, tevai, socialinis darbuotojas ar vaiku
linijos konsultantas. taigi, nesigedyk papasakoti to, nes antraip pagalbos nesulauksi. raginu tave rasyti vaiku
linijai laiska ar skambinti numeriu 116111

Vaiku_linija
birž. 1, 2018 16:19:20

Patycios intike

Labas Banderbuxas, Facebook vienareikšmiškai negalima rodyti vaikams ar nepilnamečiams lytinių organų. Labai svarbu, kad apie tai praneštum Facebook administracijai, praneštum apie tokį elgesį ir kitaip pašalintum žmogų, kad jis negalėtų su tavimi susisiekti. Labai apmaudu, kad tenka tai patirti ir suprantama, kad tai gali sukelti nemalonių jausmų. Gal nori apie tai pakalbėti ar pašnekėti apie jausmus, kurie kyla? Gali paskambinti į Vaikų Linija numeriu 111 116 arba parašyti laišką.

Taipogi norėčiau priminti, kad svarbu diskutuojant būti pagarbiems ir nenaudoti žeminančių žodžių ar pravardžiavimo.

SadGirlFromVilnius
birž. 1, 2018 14:28:25

Patycios intike

Labas, Dargiri. Vaikų linija yra skirta vaikams. O dėl tų juodaodžių*** gali kreiptis į Facebook administraciją.

Redagavo Vaiku_linija (birž. 1, 2018 16:15:53)

Banderbuxas
birž. 1, 2018 10:38:49

Patycios intike

Sveiki. Esu Dargiris, man 47 metai ir daznai man i facebook paskyra meto kazkokius juodus juodaodžius*** su lytiniais organais. Ka daryt?

Redagavo Vaiku_linija (birž. 1, 2018 16:15:36)

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI