diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Loreta: „Savanoriavimas mane išmokė koncentruoto atsidavimo, padėjo naujai įvertinti kai kuriuos gyvenimo aspektus, leido pajausti bendrystę su bendraminčiais ir visa tai perkelti į bendravimą su vaikais.“

Bendraamžių diskusijos

Esu vieniša

Pradžia » Vienišumas » Esu vieniša

SadGirlFromVilnius
liep. 14, 2018 22:25:09

Esu vieniša

Aš taip pat iš Vilniaus, bet tai jau tikriausiai aišku

Kostia
liep. 14, 2018 22:04:50

Esu vieniša

EdgarxLietuva as is vilniaus

EdgarxLietuva
liep. 14, 2018 15:37:36

Esu vieniša

kzn as tipo galeciau pridet galetume pabazarint bet tipo as vln tu kiek is fb ziuriu druskininkuos tai nkd beveik nesusitiksim ,o bazarint textu atsibos krc.

Justmeee
liep. 14, 2018 14:29:23

Esu vieniša

Mano fb
*** Pridėkit

Redagavo Vaiku_linija (liep. 15, 2018 14:42:05)

Justmeee
liep. 14, 2018 01:40:37

Esu vieniša

Bet kaip? Jei net neleidzia skelbti savo duomenu
TarpZvaigzdiu, Kostia, SadgirlfromVilnius? Nors galbūt reiktų kažkaip pabandyti

Redagavo Justmeee (liep. 14, 2018 01:41:05)

Vaiku_linija
liep. 8, 2018 11:00:10

Esu vieniša

Sveiki, primename, kad Vaikų Linijos forume svarbu nesidalinti asmenine informacija (telefono numeris, el. paštas, Facebook profilis ar kt.), kuo galima būtų susisiekti asmeniškai. Tokiu būdu galime užtikrinti, kad galite dalintis savo patirtimis, jausmais ir mintimis saugiai bei anonimiškai.

SadGirlFromVilnius
liep. 8, 2018 00:23:15

Esu vieniša

Justmeee.Tikrai norėčiau su tavimi pabendrauti.

TarpZvaigzdziu
liep. 5, 2018 11:20:43

Esu vieniša

Justmeee
Sveika, su malonumu norėčiau su tavimi susipažinti ir pabendrauti

Kostia
liep. 5, 2018 00:21:51

Esu vieniša

Labas, labai labai norėčiau su tavim susitikti. Pasikalbėti, susipažinti, pasipasakoti. Aš iš Vilniaus. Iš kokio tu miesto? Man 14, būsiu 8-oke. Būtų faina paplepėti dviese kokioj kavinej su bandele ir kava. Aš taip pat jaučiuosi vieniša ir būtų nuostabu išsipasakoti tokiam žmogui kaip tu.

Redagavo Kostia (liep. 5, 2018 00:32:27)

Justmeee
liep. 5, 2018 00:01:35

Esu vieniša

Sveiki, nuolatos jaučiuosi vieniša ir niekam nerūpinti. Jau dvejus metus esu visiškai viena, per juos vis dar nesusiradau artimų draugų, su kuriais galėčiau bendrauti ir dalintis viskuo, kas dedasi mano gyvenime ar galvoje. Labai sunku, kai galvoje tiek daug minčių, tačiau išsakyti jų nėra kam. Viskas būtų geroka kitaip, jeigu nesijausčiau pastoviai vieniša - tai man trukdo gyventi, kartais keletą dienų iš eilės naktimis beveik visiškai nemiegu, ypač, sunku pasidaro mokslo metais, kai reikia pamokose susikaupti po bemiegių naktų ir įsiminti informaciją, kai galvoje visiškas chaosas ir jautiesi nepaprastai vieniša. Tokiais atvejais dažniausiai jaučiuosi taip tarsi kažkas būtų gerklėje/viduje įstrigęs. Išbandžiau daugelį dalykų/veiklų, bet bendravimo trūkumas toks stiprus, kad niekas nebepadeda. Sunkiai išsikapstau iš tokių savo būsenų ir jausmų, bet jeigu turėčiau bendraamžių, su kuriais galėčiau bendrauti, to nepatirčiau ir nesijausčiau taip niekam nerūpinti (beveik esu tuo visiškai tikra). Kitais mokslo metais aš jau būsiu dvyliktokė. Bijau pagalvoti apie 12kl, nes laukia egzaminai, nemanau, kad sugebėsiu susiimti, jeigu taip jausiuos, ir normaliais pažymiais išlaikyti egzaminus ar egzamino dieną ateiti išsimiegojusi.
Truputį išsiplėčiau, bet reikėjo išsipasakoti. Galbūt turit patarimų, kaip viską ištverti vienai? galbūt susiduriat su tuo?Arba galbūt turit kokių minčių. Papasakokit.
arba galbūt kažkas norėtumėt pabendrauti?

Redagavo Justmeee (liep. 5, 2018 00:02:59)

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI