diskusijos.jpgDiskusijos
Savanoris Liudas: „Iš „Vaikų linijos“ gaunu pamokas, kaip suprasti save ir kitą, kaip džiaugtis savo gyvenimu ir kitam padėti džiaugtis savuoju. Patiriu jausmą, kad darau prasmingus darbus ir kad kažkam padedu užaugti Žmogumi.“

Bendraamžių diskusijos

Man liūdna gal kas supras...

Pradžia » Vienišumas » Man liūdna gal kas supras...

Klaroline
rugpj. 17, 2018 23:30:25

Kaip aš tave suprantu , būsiu 8-oke , su klasiokais visiškai nesutariu nu jie nepatinka man , merginos ramios , užsispyrusios , fyfos arba durnes nesveikos neatsakančios už savo veiksmus , klasiokai tesiog jauni durneliai nejaučiantys ribu . Visi sako kad aš beširdis monstras , realiai skaudu tai girdėti , bet šiek tiek tiesos tame yra . Su berniukais nesiseka , geriausia drauge nebepasitikiu nes neisitikinus ar ji nemeluoja man . Nežinau ka daryt :’(

Blogamergaite
rugpj. 13, 2018 23:29:22

Neturiu vpš šhl draugų ,pakeičiau 4 mokyklas dėja nei vienoje nepritapau ,nes esu labai drovi ir bijau bendrauti. Kožną dieną vartoju narkotikus

Pupa123
rugpj. 10, 2018 13:41:38

Ką daryti psichologė ignoruoja uždaviau tik vieną klausimą, bet vistiek neatsakė, bet matė.
Nes jeigu nebeturėsiu konsultaciju tada tikrai viską laikysiu savyje.

Redagavo Pupa123 (rugpj. 10, 2018 13:42:24)

anticarolina
rugpj. 2, 2018 13:02:53

tikiuosi kad pasinaudosi mano patarimais.

Ambizio117
rugpj. 2, 2018 11:57:37

Ačiu kad padėjai

Redagavo Ambizio117 (rugpj. 2, 2018 12:00:58)

anticarolina
rugpj. 2, 2018 11:03:09

labas,Ambizio117. rasai kad jautiesi vienisas ir atstumtas, ir del to sukelto streso gali
neislaikyti egzaminu. nusiramink. normalu, kad nori buti mylimas. visi nori. bet pirmoji meile daznai
buna nesekminga. nesinervink, ir pavyks surasti antraja. susirask bendra uzsiemima. na, o jeigu tai nepades
raginu tave rasyti vaiku linijai laiska ar skambinti numeriu 116111

Ambizio117
rugpj. 1, 2018 23:11:05

Ką daryti kai jautiesi niekam nereikalingas….Arba atstumtas kokios merginos ?
Atrodo kaip pabandytum būt geru švelniu ir tt savo merginai tai blm jai pvž išvaizda mano netinka ,tai blm pinigų reik blm jai…Kartais norisi kažką švelnaus prisiglaust… Na bet kaip likau vienišium taip ir liksiu…. Mokykloj neturiu draugių beveik visos rūko tiesiog pragaras….
Kartais noriu pats būt mylimas bet taip nėra… Dar klasiokai beveik kiekvieną dieną išknisą man
protą pagalvokit kaip man jaustis… Kiekvieną dieną einu į mokykla matau paauglius einančius rūkyt nafik toks mano gyvenimėlis…Hobio kolkas neturiu,merginos kolkas neturiu…,o nors ir kokia iš mano šhl susidomėtų manim galbūt net nedraugautų gal kad aš tipo ne jos skonio ir pnš,aš kartais daug kompleksuoju dėl savęs…Bet kžn gyvenimo savo nepakeisiu..Gerai nors kad gert ir rūkyt nepradėjau..,geriausia kad gyvenimo pagunda nesusidomėjau… Kartais prastai išsimiegu,būna man irgi bemiegiu naktų..Kartais jaučiausi toks nervingas net nežinau…Bet šiap aš esu draugiškas bendraujantis mėgstu laisvalaikį piešt Baiminuosi kaip 12kl egzaminus neišlaikysiu su savo stresu ir bemiegėmis naktimis
(O dėl mano metų noriu išlikti Anonymous)
Ačiu už dėmesį ..

Redagavo Ambizio117 (rugpj. 1, 2018 23:38:02)

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI