Bendraamžių diskusijos
- Oksanos123@gmail.com rugpj. 26, 2018 03:04:15
Mylimas suo ;//
Mylimo šuniuko pakeist kitas nemanau, kad gali,aš pati turėjau prieš 6 metus šuniuka kurį beglo mylėjau kuris buvo man pats svarbiausias bet viena nelemtinga naktį kuomet užsidegė namas o jame buvo mano tas šuniukas ir jis jame sudegė aš verkiau pora savaičiu tėvai bandė ieškot kad kas pakeistų bet dėje iki šiol neradau šunio kuris galėtu man pakeist ir galėčiau mylėt taio kaip mylėjau ta… kartais draugės užsimena apie jį tai net ašaros pradeda riedėt…
- betute122 liep. 12, 2015 01:12:22
Mylimas suo ;//
Patikėkit merginos… suprantu jus. Pati auginu šuniuka,kurį be proto myliu. Nežinau ką daryčiau, jei jam kas nors nutiktų.
Va, gali būti kad jis serga genetine liga, ir jis visas nupliks… Nors buvo labai pūkuotas
- Ewelina liep. 10, 2015 20:16:05
Mylimas suo ;//
Šuo ave stebi iš dangučio Ir apsigyveno kitame gyvune.Tuo tikiu
;… Jūs isigysite gyvuną kuris bus jūsų tas pats šuo tik kitas gyvūnas..
- Ulos bal. 24, 2015 15:41:41
Mylimas suo ;//
Sveiki.Man reikia patarimo.Ką man daryti jeigu mano du šunys buvo pabėge.Viena jau radom,o kitas kažkur dar vaikšto.Mama sako ,kad tėčiui nutrūko garandinė ir jis kažkam turbūt atiduos.Patarkite ką man daryti,kad juos tėtis niekur neižveštu?
- Enrika kov. 22, 2015 17:13:09
Mylimas suo ;//
mano kai suniuka pertrenke masina man kita lygiai tokia pat atveze tos kur pertrenke sese ir tik tai man padejo susitaikyti su netektim
- migluska bal. 26, 2013 20:24:29
Mylimas suo ;//
kaip mire mano suo tai nebenoriu tureti nieko. nes kitas suo niekada neatstos buvusio suns.
- Ametsa bal. 22, 2013 00:40:06
Mylimas suo ;//
manau, kad to suniuko niekas neatstotu, kulsyte, gal neturejai suns na o siaip gal pakalbek su tevais, o kodel mama taip pasielge?
- kulsyte bal. 4, 2013 18:06:02
Mylimas suo ;//
Paprašyk tėvų, gal jie galėtų tau nupirkti labai panašų šuniuką. Pavadintum tą
šuniuką buvusio šuns vardu ir jis tau atstotų buvusį.
Sėkmės sprendžiant problemą
- saulytukas bal. 2, 2013 23:30:32
Mylimas suo ;//
Sweiki. man reikia patarimo. Mano mama atidave suni kazkokiam nepazistamui vyrui ji isiveze i ukmerge visai netoli nuo mano miesto ir as noriu ji susigrazinti kaip taip padaryti nesugalvoju, mano brolis pilnametis gali iki ten nuvaziuoti, bet tas seimininkas nesutinka grazinti. brolis jam paskambino grazei paprase jis nesutiko, tiesiog sirdis plysta net neatsisveikinau su suniuku. tas suo atstoja viska prasau padekit ji susigrazinti. su asarom rasau sunku man be jo... Padekit ;///