diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Neringa: „Vaikų linija“ man suteikė reikalingų žinių apie vaikus ir paauglius, čia radau būrį smagių ir įdomių bendraminčių. Mano vaikai didžiuojasi, kad jų mama yra „Vaikų linijos“ savanorė."

Bendraamžių diskusijos

saugumas

Pradžia » Saugumas internete » saugumas

Rugilė
bal. 24, 2014 20:42:46

saugumas

Jūs čia aptariat ar pavojinga facebooke ? Patikėkit dar ir kaip . Papasokosiu aš savo istorija kas man buvo nutike . Susikūriau aš facebooka nes visi ragino na iš pradžiu oj kaip džiaugiausi , bet viena dieną gavau pakvietima savo antra profilį :O Išsigandau net labai ir mano nuotraukas naudojo ir tokias asmenines ,kad kuriu aš pati net nekėliau į facebooka . Po savaites sulaukiau skambučiu iš draugių kad apsimetinėju dviem facebookais ir kuo toliau tuo labiau niekas su manim nebedravo del to , bet man atrode ,kad pff del tokio dalyko nebendraut , bet po to supratau ,kad draugai gauna iš antro profilio(netikro) žinutes ir dar ne kokias nes viena draugė parodė , bet aš paklausiau draugės patarimų ir kreipiausi i pagalba ir prašiauu facebooko administracijos ,kad pašalintu šią anketa nes ji nėra tikra .

slapta...
bal. 17, 2014 13:21:51

saugumas

As taip pat turiu facebook'a. Nieko ten baisaus nera. Tave pakviecia draugauti tavo manymu klasiokas. Pasiziuri profili ar yra nuotrauku ir pns. Tada sutinki. Ir pvz tau jis paraso. Tu gali del atsargumo paklausti klasioko tu dalyku kuriuos zino tik jis.

XoXoXo
bal. 14, 2014 16:46:00

saugumas

Yra,yra…bet nereikia taip issigasti as fb turiu,ir ka? Nieko! jeigu jau ten kviecia-neik jeigu nenori uzsiregistravai-gali priimti tik savo draugus Nera ten taip baisu ;P

indrike
bal. 1, 2014 19:08:31

saugumas

feisbuke nera pavoju

adriana
kov. 28, 2014 18:30:06

saugumas

bet, kas nori gali prisijungti tavo draugo vardu, pakviest susitikt, o tada… o tada jau BEK!!!

kuku
kov. 28, 2014 14:11:46

saugumas

Paklausyk,
mano sese turi Fb ani,
nieko ten nera,
tai tik bobu pasakojimai,
is tikruju ten ka pasikvieti draugauti (arba priemi kvietima)
ta ir turi.Tat nera ko nerimauti,niekas tau kitas neparasys.

adriana
kov. 28, 2014 07:26:36

saugumas

as tau pritariu. ir pas mane visi klasiokai jau su feibuku. as turiu tik skaipa ir man uztenka…

dalbajob
bal. 9, 2013 21:30:14

saugumas

as nezinau,beveik visi mano klasiokai yra feisbuke ir siulo ten uzsiregistruoti man.as to nieku gyvu nedarysiu,nes ten gali buti taip.tau paraso:as esu tavo amziaus draugas gal vaziuojam susitikti.tada vaikas patiki ir vaziuoja susitikt o is tikro ten diedas nusitempia i miska ir isprievartauja.tokia istorija ne karta skaiciau intike.nesuprantu kodel visi registruojasi i kazkokio zydo ZUCKEBERGO sukurta tinklalapi?

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI