diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Milda: „Kiekvienas pokalbis su vaiku yra unikalus. Pokalbiai apie vaikų sunkumus, kuriuose įsiklausoma bei sukuriamas pasitikėjimas, dažnai tirpdo vaiko baimes ir liūdesį, o skambučiai apie smagius dalykus dvigubina džiugesį.“

Bendraamžių diskusijos

saugumas

Pradžia » Saugumas internete » saugumas

Hate
bal. 10, 2013 00:12:53

saugumas

dalbajob
as nezinau,beveik visi mano klasiokai yra feisbuke ir siulo ten uzsiregistruoti man.as to nieku gyvu nedarysiu,nes ten gali buti taip.tau paraso:as esu tavo amziaus draugas gal vaziuojam susitikti.tada vaikas patiki ir vaziuoja susitikt o is tikro ten diedas nusitempia i miska ir isprievartauja.tokia istorija ne karta skaiciau intike.nesuprantu kodel visi registruojasi i kazkokio zydo ZUCKEBERGO sukurta tinklalapi?dar girdeju,kad ten yra draugai,kuriu tu tikru gyvenime nematei

Tai nėra reikalo kviestis ar priimti nepažįstamus žmones, o juolabiau su jais bendrauti. Reikia laikytis tam tikrų taisyklių ir tam pačiam facebooke. Nekelti savo nuotraukų (arba kelti grupines foto), neviešinti informacijos, susitvarkyti privatumą. Elementaru.

dalbajob
bal. 9, 2013 21:30:16

saugumas

as nezinau,beveik visi mano klasiokai yra feisbuke ir siulo ten uzsiregistruoti man.as to nieku gyvu nedarysiu,nes ten gali buti taip.tau paraso:as esu tavo amziaus draugas gal vaziuojam susitikti.tada vaikas patiki ir vaziuoja susitikt o is tikro ten diedas nusitempia i miska ir isprievartauja.tokia istorija ne karta skaiciau intike.nesuprantu kodel visi registruojasi i kazkokio zydo ZUCKEBERGO sukurta tinklalapi?dar girdeju,kad ten yra draugai,kuriu tu tikru gyvenime nematei

Redagavo dalbajob (bal. 9, 2013 21:31:42)

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI