diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Milda: „Kiekvienas pokalbis su vaiku yra unikalus. Pokalbiai apie vaikų sunkumus, kuriuose įsiklausoma bei sukuriamas pasitikėjimas, dažnai tirpdo vaiko baimes ir liūdesį, o skambučiai apie smagius dalykus dvigubina džiugesį.“

Bendraamžių diskusijos

Patyčios

Pradžia » Patyčios internete » Patyčios

ZigmantasKZD-ZigFindan
saus. 15, 2018 12:13:27

Patyčios

As esu su akiniais. Bet kai juos nusiimu iš manęs juokiasi.

Akiniai gražina…

ZigmantasKZD-ZigFindan
saus. 15, 2018 12:13:09

Patyčios

As esu su akiniais. Bet kai juos nusiimu iš manęs juokiasi.

Akiniai gražina…

Desiree
saus. 9, 2018 22:13:40

Patyčios

visi sako, kad nereikia kreipti dėmesio, tačiau kartais tai nėra lengva. iš manęs taip pat tyčiodavosi, bet nustojo, kai pasakiau vienai mokytojai. neprižadu, kad padės ir tau, bet neturi ko prarasti.

Ugniukas
saus. 9, 2018 20:59:52

Patyčios

Galit patarti pas mus klasėje yra toke amerikietė ji iš manęs saposi dėl to kad man patinka Ariana Grande kai atsinesiau į mokyklą jos kuprine ji pasakė kodėl atsinesiai šitą baisia kuprine durne tu tave paliks visi draugai net ir aš prašau patarkit

Dainoryte
kov. 10, 2017 23:11:58

Patyčios

Nekreipk į tai dėmesio kaip visi sako . Tu pasakyk:- Visi turi pliusų ir minusų. Mano minusas,kad mano akys silpnos ir man reikia akinių. Pagalvokit jum tikrai nepatiktų jei iš jūsų visi tyčiotusi,kad nešioji akinius. Man nemalonu,kad jus taip elgiatės su manimi.
Maždaug taip. Jei jie ir toliau taip daro pranešk,kad gali pasiskųsti socialiniams pedagogams. Dar vis nenustojo? Sakyk pedagogams,kad tau tai nepatinka . Sėkmės

Foreveralone1
vas. 23, 2017 17:38:52

Patyčios

Paziurek i teigiamas puses!!! Nepasiduok!!!!

luksyskajus
vas. 23, 2017 13:53:38

Patyčios

Kovok su patyčiomis. Nepasiduok. Pasakyk mokytojai arba socialinei darbuotojai. Tai tau turėtu padėti. Aš ir pats kas dien patiriu patyčias dėl visokiųū dalykų. Linkiu , kad iš Tavęs daugiau nasišaipytu. Sekmės. :-)

Dipse
rugpj. 25, 2016 20:40:32

Patyčios

Kai tik pradėjau nešioti akinius ir aš sulaukdavau patyčių, bet su laiku viskas aprimo ir dabar net gi sulaukiu komplimentų, kad su akiniais atrodau gražiau nei be jų. Tad visi nenusileiskit, ‘pastums’ ir apstos kai atsibos

Aurayu
rugpj. 12, 2016 22:59:19

Patyčios

Nepergyvenk čia dar normalu mane išvis vadina moteris vyras ir visada sako kai šysausi - kaip karvė stora su geležim . Nes aš nešioju plokštele bet esu liekna . O jei pravardžiuoja tu iš jų juokis kad jie pinigų net neturi akiniams ir taip bus lygu . Akiniai tai prabangus aksesuaras dabar akiniai madingi ir bisi kuriems net nereikia perka brangiausius akinius kad pasirodytu turtingi

MedaKavalaiuskaite
liep. 31, 2016 01:12:29

Patyčios

Tiesiog nekreipk demesio arba atsikirsk

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI