diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Loreta: „Savanoriavimas mane išmokė koncentruoto atsidavimo, padėjo naujai įvertinti kai kuriuos gyvenimo aspektus, leido pajausti bendrystę su bendraminčiais ir visa tai perkelti į bendravimą su vaikais.“

Bendraamžių diskusijos

Patyčios

Pradžia » Patyčios internete » Patyčios

Lukaslajute01@gmail.com
birž. 25, 2016 16:25:18

Patyčios

Viktorijakarr jai kazkas pandys tave iskaudinti kad nesioji akinius nenusileis ☺☺☺☺

Aurayu
birž. 10, 2016 22:30:35

Patyčios

Viktorijakarrr man vienas vaikinas pasakė kad esu labai graži po šito aš supratau kad akiniai tai aksesuaras arba papuošalas tad jei dar tyčiosis pasakyk kad akiniai tai brangus papuošalas kurio jie neturi

viktorijap
birž. 10, 2016 12:42:13

Patyčios

Bet, juk jei daug skaitai, nuo to tik protingesnė tampi Pasistenk nekreipti į juos dėmesio, juk jie patys nežino, galbūt kažkada ir jiems akinius teks nešioti… Bet juk akiniai gražiai atrodo bei padeda atstatyti regėjimą, o vėliau galbūt jų nešioti ir nebereikės

ViktorijaKarrr
birž. 9, 2016 19:39:03

Patyčios

Iš manęs irgi tyčiojosi kad nešioju akinius… Daug skaitau taigi… Iš tikrųjų galvojau kad jau 21 a. ir iš tokių dalykų nesityciojamasi… Bet… Taigi, siūlau nekreipti dėmesio ir sakyti kad tiesiog daug skaitau ir t.t.

viktorijap
geg. 27, 2016 09:32:35

Patyčios

Sėkmės ir stiprybės tau

jonukas
geg. 27, 2016 07:55:01

Patyčios

taip.

viktorijap
geg. 26, 2016 18:12:20

Patyčios

Kaip miela žinoti, kad bent truputį padėjau

jonukas
geg. 25, 2016 18:04:54

Patyčios

ačiū nekas nera dar taip manes padrasines

viktorijap
geg. 25, 2016 15:12:58

Patyčios

Sveikas, nesu perskaičiusi šios knygos, bet manau, kad kiti iš tavęs tyčiojasi todėl, kad pavydi, kadangi esi protingesnis nei jie, skaitai knygas, taip pat ieškai patarimų. Visų pirma, jei jie negerbia savęs, tai maža tikimybė, kad pradės gerbti kitus, tad reikia nekreipti į juos dėmesio, bent jau pasistengti, o jei tyčiodamiesi žiūri tau į akis tai pamėgink atsikirsti ar pasistengti, sugėdinti. Ir nesakyk, kad tu niekam neįdomus, juk yra žmonių, kuriems tu rūpi, tik reikia nenustoti ieškoti, ir atrasi

jonukas
geg. 25, 2016 11:13:22

Patyčios

ech . ir cia as nirkam neidomus

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI