diskusijos.jpgDiskusijos
Prezidentė Dalia Grybauskaitė: „Nacionalinė kampanija „BE PATYČIŲ” padeda apsaugoti ir išgelbėti Lietuvos vaikus. Kviečiu visus prisijungti prie šios akcijos! Juk kiekvienas atsakytas skambutis – tai išgirstas pagalbos prašymas.“

Bendraamžių diskusijos

Patyčios

Pradžia » Patyčios internete » Patyčios

Rolanda123
bal. 6, 2015 12:12:45

Patyčios

Sveika, nepergyvenk del to ka sako klasiokai ar kiti vaikai, svarbiausia issirink akinukus kurie tiktu prie veiduko ir kad pati gerai jaustumeis. O jei kiti saiposi vadinasi jie patys nelaimingi,ir bando pykti islieti ant kitu, greiciausiai pavydi kad tu taip graziai atrodai su akinukais, taigi neimk i galva. O jei ka sakys blogo ar pravardziuos atsisuk ir nusisypsok ir sakyk aciu uz komplimenta mane taip pat nuo pat mazumes pravardziavo del mano baltos odos “suriu”, taigi kiekvienas turbut turim po pravarde bet neverta del to grauztis reikia tai paversti privalumu ir viskas bus ok

alabama12
bal. 4, 2015 00:52:23

Patyčios

Su akiniais merginos labai gražios , porą pažįstu tikrai neeilinio grožio.
Žinok tik tai , kad akiniai įvaizdžio negadina , turi nekreipti dėmesio , iš tiesų esi labai graži.

sabrina
vas. 21, 2015 08:56:11

Patyčios

nekreip i tai demesuo nes as turiu akinius

ignutislag
vas. 10, 2015 21:21:05

Patyčios

Isivaizduok kad tau sako kokia tu grazi su akiniais ir viskas nusiramins nekreipsi demesio ir bus puiku

orynta
vas. 10, 2015 15:53:32

Patyčios

prasau

Portalas
vas. 6, 2015 13:55:09

Patyčios

Nekreipti dėmesio! Pats turiu akinius ir dėl patyčių reikalų turėjau, bet vėliau nustojo…

evomartisGT
saus. 22, 2015 17:58:15

Patyčios

Na pas mus vienas bernas ir viena merga su akiniais ir nieko ner. Pasakyk jiems, kad ir jie veliau akinius nesiosĄ

smiltesaule
lapkr. 14, 2014 16:19:22

Patyčios

Jai is taves jie vistiek saipysis pasakyk teveliams ir pasakyk kad jie tau patartu ka daryti kiek is taves vaiku ticiajasi? mazdaug?

smiltesaule
lapkr. 14, 2014 16:16:54

Patyčios

Na nekreip demesio ir as kurio laika seniau nesiojau akinukus tiesiog sakyk gal galime buti draugais man nemalonu ir skaudu kai is manes juoketes…

Ainioks
lapkr. 7, 2014 14:07:46

Patyčios

Nekreip demesio i tai.

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI