Bendraamžių diskusijos
- Melita123 saus. 7, 2021 13:17:51
Pjaustymas
Tai jo. Aš pjaustausi jau 3 metus. Man tai yra kaip rūkymas,nes kai aš
Verkiu ir susipjaustau man palengvėja. Bet Aš noriu pagalbos,nes žinau, kad tai nenormalu. Turiu draugą kuris mane labiausiai supranta. Aš bandžiau kalbėtis su mama, kad ji mane užrašytų pas psichologą bet ji Sako kad man viskas yra gerai. Bet man nėra gerai, aš labai prašau padėkite man
- Vaiku_linija rugpj. 27, 2019 09:22:19
Pjaustymas
Pupa123
Pjaustymas man išeitis iš visų probemų. Negalėčiau kalbėti su niekuo net ir telefonu, nes jeigu suprastu, kad cerkiu padėčiau ragelį, sakyčiau jog neverkiu arba tylėčiau iš didelės gėdos. Visada stengiuosi būti su gera nuotaika, kad kiti nesuprastu, jog jaučiuos emociškai blogai, o ką jau kalbėti kad kai susipjaustau fiziškai jaučiuos pernelyg silpna ir atsistoti nebuna visiškai jėgų…
Ačiū, kad daliniesi savo išgyvenimais. Kartu galime pabandyti ieškoti išeičių iš tau kylančių sunkumų. Jei skambinti telefonu nesinori, gal vertėtų pabandyti pokalbį internetu? Taip pat yra bendravimo laiškais galimybė. Vaikų linijos savanoriai pasiruošę tavęs išklausyti tau priimtiniausiu būdu.
- Pupa123 rugpj. 25, 2019 23:10:40
Pjaustymas
Pjaustymas man išeitis iš visų probemų. Negalėčiau kalbėti su niekuo net ir telefonu, nes jeigu suprastu, kad cerkiu padėčiau ragelį, sakyčiau jog neverkiu arba tylėčiau iš didelės gėdos. Visada stengiuosi būti su gera nuotaika, kad kiti nesuprastu, jog jaučiuos emociškai blogai, o ką jau kalbėti kad kai susipjaustau fiziškai jaučiuos pernelyg silpna ir atsistoti nebuna visiškai jėgų…
- Vaiku_linija liep. 23, 2019 10:37:28
Pjaustymas
Fantomas123Beveik visi kartais susiduriame su tokiais gyvenimo etapais, kuomet atrodo taip sunku, jog net sunku ištverti. Dažnai savęs žalojimas yra reakcija į sunkius išgyvenimus. Kartais vienam sunku susitvarkyti su užklupusiais sunkumais. Noriu padrąsinti tave kreiptis psichologinės pagalbos – psichologą gali rasti mokykloje arba poliklinikoje. Arba gali paskambinti į Vaikų liniją 116 111, kur gyvai galėsi aptarti sunkumus ir galimas išeitis.
Netokiu randu turiu. Tai man nk nuostabaus, nes ir pati kartais nesuprantu kodel taip darau, bet zinau kad man to reikia…
- Fantomas123 liep. 22, 2019 19:40:48
Pjaustymas
Netokiu randu turiu. Tai man nk nuostabaus, nes ir pati kartais nesuprantu kodel taip darau, bet zinau kad man to reikia…
- Desiree vas. 20, 2019 20:39:32
Pjaustymas
jai kraujo nebuvo, nesijaudink. randu neliks. Tikriausiai tiesiog raudoni bruksniai? jie pradings uz max savaites
- Anonimaass vas. 17, 2019 22:40:01
Pjaustymas
Istorija labai paprasta. Susipažinau su mergina, kuri pjaustosi. Aišku, aš to nedariau. Poto, kažkaip negalvojes, paimiau žirkles ir tiesiog stipriai keleta kartų perbraukiau per odą. Neklauskit kodėl aš tai padariau, nes aš nežinau. Dabar ant rankos apačios yra randų porą.(kraujas iš rankos net nebėgo). Aš nežinau, po randų atsiradimo praėjo gal 20min ir aš rašau šį postą. Labai pasigailėjau, kad tai padariau ir tikrai nežadu to daryti daugiau. Bet dabar negaliu nustot verkt, nes aš noriu pašalinti tuos randus. Ar tai įmanoma? Ar jie savaime pranyks? Jei taip, tai per kiek? Aš nebegaliu… tiesiog paaiškinkit man ar mano rankai vėl bus viskas gerai, ar jau galiu pamiršt, nes niekas neatsistatys?