diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Neringa: „Vaikų linija“ man suteikė reikalingų žinių apie vaikus ir paauglius, čia radau būrį smagių ir įdomių bendraminčių. Mano vaikai didžiuojasi, kad jų mama yra „Vaikų linijos“ savanorė."

Bendraamžių diskusijos

Apklausos

Ar pas tave irgi taip?

•  
    2 votes (100,0%) for: Jo,suprantu tave.
  •  
    0 votes (0,0%) for: Ne.

Man nepatogu

Pradžia » Fizinė sveikata » Man nepatogu

Vilnietis11
bal. 6, 2019 18:01:04

Man nepatogu

Rosituka
Nesu mergina, tačiau noriu Tave nuraminti - nereikia nerimauti. Bet kokia lytinių lūpų forma, nors ir didelė, yra savita ir normali. Nėra idealios formos.
Jeigu visgi nenori turėti tokių didelių lytinių lūpų (nors ir didelė yra normali), gali atlikti plastinę operaciją, tačiau tai kainuoja pakankamai didelę sumą.
Galėtum pasakyti, kodėl Tau lūpų forma ir makštis sukelia daug rūpesčių, problemų? Kaip ir sakiau, kiekviena forma yra ypatinga ir normali.
Sėkmės!

Redagavo Vilnietis11 (bal. 6, 2019 18:02:26)

Rosituka
bal. 6, 2019 17:07:49

Man nepatogu

Sveiki,noriu kai ko paklausti merginų.Ar pas jus irgi didelės mažosios lytinės lūpos(gėdos lūpos)?Tiesiog man jos sukelia gan daug rūpesčių,vargų.Man kartais būna labai nemalonu,kad viena jų didesnė už kita ir net išsikišusi iš didžiųjų lūpų.Ir taip turiu daug problemų su savo mankštimi,gaktą.Gal turi taip visokių patarimų.Būčiau labai dėkinga.♡♡♡

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI