diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Neringa: „Vaikų linija“ man suteikė reikalingų žinių apie vaikus ir paauglius, čia radau būrį smagių ir įdomių bendraminčių. Mano vaikai didžiuojasi, kad jų mama yra „Vaikų linijos“ savanorė."

Bendraamžių diskusijos

AR KAM NORS TAIP BUVO?:o

Pradžia » Psichinė sveikata » AR KAM NORS TAIP BUVO?:o

cia_ir_dabar
liep. 7, 2019 21:22:44

Zuokasssss
kas nusisneka

Zuokasssss
liep. 7, 2019 20:27:37

Ką tu čia nusišneki?

cia_ir_dabar
liep. 7, 2019 18:12:50

pajebaaat
kaip matau pagal pseudonima tu labau nori pasi*ist negu patarimo.

pajebaaat
bal. 30, 2019 02:46:57

Sveiki, net nežinau prie ko priskirt, bet vis sau neduodu ramybės ties vienu įvykiu kuris įvyko gal prieš mažiau nei metus. tikrai ieškojau panašių atvejų googlej, bet nieko neradau taigi, priežasties kodėl taip padariau tikrai nereikia žinot. taigi, susiradus virtuvėj random vaistų nedidelį buteliuką, tabletės buvo mažutes, na išgėriau jų visą tą mažulyti indelį, guliu guliu, lyg ir nieko, po kokio pusvalandžio prasidėjo visas įdomumas, negalėjau nusedėt vietoj, todėl laksčiau iš vieno kampo į kitą, tas jausmas buvo TRAGIŠKAS tiesiog, net nežinau kaip apsakyt daugiau, paskui ir prasidėjo tai kas mane iki šiol labaai neramina, tiesiog po biškuteli, palengva pradėjo laabai traukt žiūrėt į lubas, ar tiesiog kur nors į viršų, gal kokias 5min žiūrėjau viršun, o paskui galvoju, kodėl aš taip darau, žiūriu tiesiai, bet apačion niekaip nebeišeina, baisiausiai išsigandau, ėmiau googlint kas tai, bet absoliučiai NIEKO neradau, pasiėmus tą vaistų buteliuką paskaičiau, kad jie nuo pykinimo, ta prasme rimtai, nuo pykinimo… o aš jų visą bonkutę susiverčiau, bet palaukit… kuo toliau tuo baisiau, net tiesiai nebegalėjau pažiūrėt, tik į viršų… ir taip gal kokį 30-50min trūko. net nebežinojau ką daryt. bet paskui po lengva praėjo, viską išvėmiau ir viskas tuom baigės bet iki šiol bijau per ilgai užsižiūrėt į viršų, nes pamenu koks nemalonus jausmas buvo. jeigu kam taip buvo lauksiu istorijų iš jūsų ar šiaip patirties pasidalinimu ar paprasčiausiu patarimų.

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI