diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Neringa: „Vaikų linija“ man suteikė reikalingų žinių apie vaikus ir paauglius, čia radau būrį smagių ir įdomių bendraminčių. Mano vaikai didžiuojasi, kad jų mama yra „Vaikų linijos“ savanorė."

Bendraamžių diskusijos

Padėkit man prašau

Pradžia » Seksualinė prievarta » Padėkit man prašau

Carolina
birž. 11, 2019 10:13:18

Padėkit man prašau

Vilnietis11
Man asmeniškai tai šlykštu. Bet žmogus gali mylėti visus, neskaitant amžiaus, išvaizdos… Abejoju, kad ši mergina būtent tokioje situacijoje. Galbūt jai tiesiog buvo įdomu kokia bus kitų nuomonė. Aš jai nepritariu, bet jos gyvenimas priklauso nuo jos pačios.

Vilnietis11
birž. 10, 2019 23:06:47

Padėkit man prašau

Carolina
Kvepia fake post'u, bent jau man, tiesiog per daug detalių kalbant apie gašlumus ir nemanau, kad 17 metų mergina galėtų duotis su savo patėviu. Na, jeigu ji - gold digger.

Jei ši tema pasirodys ne fake - nuoširdūs atsiprašymai, nenorėjau linkėti bloga

Redagavo Vilnietis11 (birž. 10, 2019 23:08:32)

Carolina
birž. 10, 2019 23:03:42

Padėkit man prašau

Bet jei tu esi su juo laiminga, tai kodėl parašei į ,,seksualinės prievartos" skiltį?

Carolina
birž. 10, 2019 23:01:33

Padėkit man prašau

Sveika, man tai atrodo kiek nenormalu, nes jis tavo patėvis… Bet kartais reikia klausyti širdies… Net nežinau ką tau patarti. Nesiūlyčiau tau taip elgtis. Tai gali atsiliepti pasekmėmis ateityje ir pagalvok apie mamą. Ką ji galvotų. Pabandyk pasikalbėti tiek su mama, tiek su patėviu. Gerai apgalvok šį sprendimą, apie ateitį, mokslus ir šeimą. Ar tikrai tai šis žmogus.

Sėkmės

Giedras
birž. 10, 2019 12:24:28

Padėkit man prašau

Sveiki. Aš esu mergaitė vardu Gustė ir mano patėvis nori su manimi turėti lytinių santykių. Jis man sako kokia aš graži arba, kad negali atitraukti nuo manęs akių. Aš nepaneigiu, kad aš graži daug kas man taip sako… Aš pati kartais noriu su savo patėviu pabūti viena ir na patys žinot… Aš noriu su juo tai pajusti, aš žinau, kad jis yra tas vienintelis su kuriuo man lemta praleisti savo gyvenimą. Kai mano motina išeina mes dažnai užsirakiname ir būname jų miegamajame dviese ir mylimės… Aš nežinau, bet man kažkodėl patinka su juo būti ir mes norime pabėgti ir turėti vaikų, nes mes tiesiog skirti vienas kitam… Mes dažnai būname kartu ir mums tai patinka. Mes neseniai buvome kartu lovoje ir aš pajutau, kad aš jaučiuosi, kad aš nėščia ir kai aš jam tai pasakiau jis tiesiog pradėjo mane bučiuoti ir mes mylėjomės kelias valandas. Mes planuojame pabėgti kartu ir tureti laimyngą šeimą. Jei ką man septyniolika ir tai jau tiesiasi kelis metus. Mes susitikom kai man buvo penkiolika. Ar man pabėgti su juo? Kokia jūsų nuomonė?

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI