Bendraamžių diskusijos
- Orintairtiek gruod. 28, 2021 18:23:28
as TOBULA
Sveiki, mane 12 m. Mano svoris 50 su viršum. Ūgis 165. ES. Esmė, kad as ir kaip tobula, mane bernai kabina ir t. T. Net mano drauges sako, kad man pavydi del mano figūros, ji kaip modelio, bet man nelabai, nes jaučiuosi kaip Sodra karvė, aišku biski pilvuko yra, bet zdz… noriu gauti patarimo kaip suvienyti nors kažkiek, valgau vyriškas porcija bet lieknesnė esu, kai sportuoju tai karve esu, nzn kas su manimi yra, noriu patarimu gauti.
- Zuzu rugpj. 19, 2019 17:16:29
as TOBULA
apie isvaizda sunku pasakyti. Nesvarbu koks zmogaus ugis ir svoris, jis gali buti grazus arba ne. grozis sakyciau skonio reikalas. tačiau ar zmogus tobulas? kai zmogus sako kad jis tobulas, reiskia cia sneka jo puikybe. o puikybe lenda tada kai daugiau ziuri i kitus ir ieskai trukumu juose. ir visai neziuri i savo vidu.
- greiciau_apsispresk rugpj. 15, 2019 09:32:12
as TOBULA
XD
Nors ir kaip gražiai apie save kalbėtum, tobula dėl to netapsi. Jeigu nori kažką pasiekti, siek veiksmais
o ne žodžiais.
Redagavo greiciau_apsispresk (rugpj. 15, 2019 09:32:30)
- Pantera rugpj. 10, 2019 15:03:37
as TOBULA
Labas, mažai žmonių galvojančių, kad yra tobuli. Tavo nuomonė tikrai yra per gera apie save. Neparašei kiek tau metų. Apie patėvį, jei tu leidiesi glamžoma, gali būti, kad kadanors jis sugalvos su tavim permiegot. Jei tu to nori, abejoju, jog tai normalu. Tavo draugai tave tikrai geriau mato nei tu pati, nes matau, jog labai save iškeli virš kitų ir rimtai esi per daug pasikėlusi. Manai, jog būdama 160cm ir sverdama 85kg esi tobula? Tu totaliai nusikalbi. Kas norėtų taip atrodyt? Beje, viską priimi kaip juokus. Ar tu esi kvaila, ar tokia apsimeti, aš nežinau, tačiau su tokia logika greit liksi viena. Tau reikia keist savo elgesį, nes greitai liksi be draugų. Tobulų nėra.
Redagavo Pantera (rugpj. 10, 2019 15:09:42)
- XD rugpj. 9, 2019 21:02:58
as TOBULA
sw, as esu tobula. Zinau daugumai gali buti sunku tuo patiketi, bet taip jau yr. Mane zinokit net sake patevis kabintu ir as tai priemu kaip komplimenta, jis kartais man paima uz uzpakalio, bet draugiskai. Griskim prie temos, as tobula. Turbut kyla klausimas kodel taip galvoju? Manau mano isvaizda yra tobula ir charakteris tobulas. Esu 160 ugio ir sveriu 85 svorio. Turiu plaukus kurie tiesiog sluoja zeme. Draugu turiu begale, mano geriausia drauge siandien mane apsauke ir isvadino pasikelusia merga. Visi mano draugai man sako nenoriu su tavim tureti nieko bendro, pasigydyk. Argi jie nesmaikstus. Beje as pati pati galima sakyti smaiksti, moku juokauti ir priemu juokucius kaip juokucius, ne izeidimus. Prasau pasakykit ar man taip sveika apie save galvoti, ir ar tai gali itakoti mano ateiti??