Bendraamžių diskusijos
- Agota1 gruod. 21, 2021 00:01:08
Kaip padaryti kad vaikinas tau parašytų?
Labas, aš susiduriu su panašia problema. Man be proto patinka vienas vaikinas. Jam visalaik bijau rašyti pirma. Nenoriu būti ikiri. Pati dar ieškau patarimų, bet jeigu tu tą vaikiną pažysti pakankamai artimai pvz esate klasiokai. Manau gali pati bandyti pabendrauti o tada gal suzavesi ir jis pats tau parašys
- -Svajone- liep. 3, 2021 21:34:26
Labas Aš sūsidūriu su panašia problema. Irgi turiu simpatiją, mes abu draugaujame jau metus, Jis mano klasiokas. Anksčiau viskas buvo gražiau… na, o dabar, įpač kai prasidėjo vasara, nebesulaukiu Jo žinučių, tik aš Jam porą kartų parašiau neapsikentusi. O daugiau jau irgi nebenoriu įkyrėti. Na, bet pabandysiu Tau ir sau padėti. Pabandyk parašyti Jam, gal Jis pats laukia Tavo žinutės, jeigu išdrįsi, gali paklausti Jo, kas negerai, kodėl Jis Tau nerašo, ar Jis tave myli, na kažką panašaus. Lengva man čia pasakyti, bet noriu Tau padėti. Tikiuosi viskas bus gerai
Sėkmės!
- Pudelis saus. 18, 2020 23:40:52
Sveiki. Turiu simpatiją. Ir noriu,kad jis man parašytų. Tik nežinau,kaip tai padaryti. Nenoriu jam parašyti pirma,nes atrodys,jog aš “lendu”… Manau aš jam taip pat patinku,nes dažnai žvilgtelį į mane,arba atsistoja šalia manęs. Kartai ir parašo,bet aš norėčiau kad jis man parašytų dažniau. Gal žinot kaip tai padaryti? Ačiū