diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Neringa: „Vaikų linija“ man suteikė reikalingų žinių apie vaikus ir paauglius, čia radau būrį smagių ir įdomių bendraminčių. Mano vaikai didžiuojasi, kad jų mama yra „Vaikų linijos“ savanorė."

Bendraamžių diskusijos

Kalba

Pradžia » Meilė » Kalba

Emilija_
vas. 4, 2021 16:19:43

Kalba

Labas, man irgi taip būna, kad atrodo mintyse viską gali pasakyti, o realybėj liežuvis neapsiverčiaD
Tai tiesiog pradėjau praktikuotis. Kalbėdama su draugu/drauge telefonu, užsirašau, ką tiksliai sakysiu.Nežinau ar čia super geras patarimas, bet gal pravers

Justagirl
rugpj. 2, 2020 18:08:58

Kalba

Labas. Labai daug žmonių nemoka perteikti jausmų žodžiais ar tiesiog nedrįsta. Tai visiškai normalu. Galbūt tieisiog neesi labai artima su kažkokiu žmogumi, todėl bijai jam\jai kažką pasakyti. Manau tiesiog daugiau bendravimo turėtų sumažinti šį jausmą.

Pantera
liep. 7, 2020 23:04:07

Kalba

Sveiki, nežinojau į kurią temą rašyt, tai parašiau į šią, nors klausimas nėra tinkamas nė vienai temai, bet gal kažkas galės padėt, patart. Kaip išsilaisvint iš tos baimės kalbėt atvirai realybėj? Kaip nejaust jokio jausmo, kai kalbi belenką realiai, kdl taip sunku sakyt tikrus savo jausmus, kai matai žmogų prieš save? Suprantu, jog čia bendravimo stokos rezultatai, bet gal kažkaip įmanoma tai pataisyt. Dėkinga iš anksto.

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI