diskusijos.jpgDiskusijos
Prezidentė Dalia Grybauskaitė: „Nacionalinė kampanija „BE PATYČIŲ” padeda apsaugoti ir išgelbėti Lietuvos vaikus. Kviečiu visus prisijungti prie šios akcijos! Juk kiekvienas atsakytas skambutis – tai išgirstas pagalbos prašymas.“

Bendraamžių diskusijos

Psichologas(ė)

Pradžia » Psichinė sveikata » Psichologas(ė)

AnaNetikra
saus. 29, 2022 13:01:50

Psichologas(ė)

Ačiū labai, žinau, kad yra poliklinikoje, tačiau tėvai tai matys e sveikatoje, todėl norėčiau rasti būdą lankytis pas psichologę tėvams to nežinojus.

savanoris
saus. 13, 2022 11:34:45

Psichologas(ė)

AnaNetikra
Labas man ne kartą rekomenduota užsirašyti pas psichologą. Nemanau kad esu tas atvejis kuris serga depresija tiesiog yra šiek tiek sunku. Dėl to norėtųsi palaikymo žmogaus kuris turi išsilavinimą tam kad suprastu ir padėtų.Ir štai aš susikaupiau prašyti mamos pagalbos.. Tačiau buvau užpulta klausimais kam kodėl tau gal net nereikia aš tau viską padėsiu. Taip pat ji bijo kad bus kur nors įrašyta kad lankiausi dėl to bus sunku rasti darbą. Tačiau tai yra tokie dalykai apie kuriuos šnekėti tiesiai į akis tėvams yra tiesiog neįmanoma/sunku. Štai ir mano problema esu iš Vilniaus man 17m. gal kas žinote kaip galėčiau suteikti sau pagalbą? Gal žinote kažkokių online konsultacijų? Ar kažkur Vilniuje kokios vietos? Ar gal esate susidūrę su panašia situaciją ir sugebėjote padėti sau arba sugebėjote prisišaukti pagalbos iš artimųjų?Ačiū labai kad skaitei ši laišką.

Labas,

Džiaugiuosi, kad ieškai sau pagalbos. Psichologo konsultacijos yra teikiamos tavo gydymo įstaigoje - poliklinikoje.
Taip pat daugiau galimybių gali nurodyti Pagalbos vaikams linija. Kreipkis į ją šiuo adresu:
info@pagalbavaikams.lt

Nuoširdžiai,
Vaikų linijos konsultantė

AnaNetikra
saus. 4, 2022 00:41:19

Psichologas(ė)

Labas man ne kartą rekomenduota užsirašyti pas psichologą. Nemanau kad esu tas atvejis kuris serga depresija tiesiog yra šiek tiek sunku. Dėl to norėtųsi palaikymo žmogaus kuris turi išsilavinimą tam kad suprastu ir padėtų.
Ir štai aš susikaupiau prašyti mamos pagalbos.. Tačiau buvau užpulta klausimais kam kodėl tau gal net nereikia aš tau viską padėsiu. Taip pat ji bijo kad bus kur nors įrašyta kad lankiausi dėl to bus sunku rasti darbą. Tačiau tai yra tokie dalykai apie kuriuos šnekėti tiesiai į akis tėvams yra tiesiog neįmanoma/sunku.
Štai ir mano problema esu iš Vilniaus man 17m. gal kas žinote kaip galėčiau suteikti sau pagalbą? Gal žinote kažkokių online konsultacijų? Ar kažkur Vilniuje kokios vietos? Ar gal esate susidūrę su panašia situaciją ir sugebėjote padėti sau arba sugebėjote prisišaukti pagalbos iš artimųjų?
Ačiū labai kad skaitei ši laišką.

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI