Bendraamžių diskusijos
- _Moonlight_678 saus. 29, 2022 18:16:01
Depresija ir nerimas
Ačiū,kad supranti ,faina kad ne vien aš tokia.
- Anonimas853 saus. 22, 2022 21:46:27
Depresija ir nerimas
Mano gyvenime viskas lygiai taip pat, bet jau maždaug 2-3 metai, kuo toliau tuo blogiau, bandau su tėvais apie tai kalbėtis, bet iš to gaunasi tik konfliktas. Nežinau kaip padėti nei sau nei tau, bet noriu, kad žinotum, jog ne tu viena išgyveni tokius sunkius dalykus. Galėtumėm pabendrauti apie tai kažkur kitur daugiau, bet manau, kad nori išlikti anonimu. Viskas bus gerai, susitvarkysim su tuo.
- _Moonlight_678 saus. 8, 2022 22:42:02
Depresija ir nerimas
Sveiki. Aš nebežinau ką daryti. Aš sergu depresija ir dideliu nerimu, todėl sunku gyventi. Kartais mane ištinka panikos priepuoliai ir tai mane labai gąsdina. O kartais tiesiog nerimo bangos kai pradedu galvoti apie labai blogus dalykus ir tieisog labai jaudinuos. Kasdien neturiu nuotaikos ir motyvacijos, beveik visada liūdžiu ir dėl visko nerimauju. Per daug galvoju ir viską permąstau daug kartų iš naujo, bet negaliu to suvaldyti. Kartais tiesiog norisi pradėt žaloti save.Visa tai prasidėjo prieš 6 mėn., bet bandau visa tai slėpti, nes nenoriu, kad kiti dėl manęs jaudintųsi, o jei ir bandau kam nors pasipasakoti niekas manęs nesupranta ir dar net netiki tuom ką sakau net kartais grasina, arba pasako kad mano gyvenimas labai lengvas ir nėra kuo man skųstis .Suprantu yra labai daug žmonių kuriems yra daug sunkiau nei man bet labai norėčiau kad kas nors ir mane suprastu ir padėtų nes man tikrai sunkoka taip gyvent kai niekas nesupranta ką išgyvenu. Kelis kartus prašiau mamos kad leistų nueit pas psichologą bet nesakiau tikros priežasties kodėl ten noriu nueit nes ji nepatiketu manim, bet ji man neleido,nes jai gėda kad po to būtų išrašytas lapelis kad ten buvau. Visada stengiuos padedu kitiems , išklausau kitų ,motyvuoju,nes žinau koks tai jausmas, bet aš negaliu padėti sau nes teisog neišeina. Labai dažnai vaidinu kad esu laiminga ir ,kad viskas man gerai, kad kiti nesijaudintu .Bijau ir šie jausmai man blogėja. Atsiranda vis dažniau tamsios mintys ,neturiu motyvacijos ką nors daryt ir nuotaikos.Nebepasitikiu žmonėmis ,palikau užsidariusi, nervinga, irzli. Neturiu draugų ,ir atrodo, kad visi manęs nekenčia, nes jie šneka apie mane vis bloga ir kad viską darau blogai. Nebematau gyvenimo spalvotai.Turėjau seniau draugų bet nesupratau kad jie buvo netikri ir tik naudojosi manim o vėliau sudaužė man širdį .Ir aš jau nebežinau kaip man sau padėt ir ką daryt aš tiesiog Bijau.