diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Neringa: „Vaikų linija“ man suteikė reikalingų žinių apie vaikus ir paauglius, čia radau būrį smagių ir įdomių bendraminčių. Mano vaikai didžiuojasi, kad jų mama yra „Vaikų linijos“ savanorė."

Bendraamžių diskusijos

Storulė

Pradžia » Fizinė sveikata » Storulė

marius.j
birž. 4, 2013 20:42:32

Storulė

Nieko čia tokio man tik 12m. o jau sveriu 45kg ((

betute
birž. 4, 2013 19:32:29

Storulė

Sveiki, mano ūgis ~176cm, man 14m., svoris ~60kg. Žinau, kad mano KMI normalus, bet aš tikrai turiu didelių problemų, ir manau jog jos ne mano kūne, o mano galvoje. Aš labai daug valgau, nesu stambi tik dėl to, kad daug sportuoju. Pasižūrėjusi į veidrodį matau storulę, kas vakarą verkiu, pradėjau nekęsti visų merginų, kurios kemša kiek nori, bet nestorėja (tame tarpe ir savo draugių). Bandžiau laikytis dietos - savaitę suvartodavau labai mažai kalorijų ir dar daugiau sportavau, bet viskas baigėsi apsirijimu, vėliau dvi dienas išvis nieko nevalgiau, tik gėriau vandenį, trečią dieną vos nenualpau per pamoką, tada vėl nuėjau į valgyklą ir prisivalgiau. Dabar pavalgiusi ėmiau išsiveminėti, bet nuo to labai skauda skrandį. Visos šios problemos atsirado šiais metais, kai tėvai išsiskyrė. Ir anksčiau jausdavausi stora, bet dabar visos mano mintys sukasi vien tik apie maistą, mane pykina jei nepavalgau, visą laiką kartoju sau, kaip savęs nekenčiu už kiekvieną suvartotą kaloriją.. Bandžiau susitvarkyti mitybą - valgydavau penkis kartus per dieną, mažomis porcijomis, pirmas dienas jaučiausi labai gerai, bet paskui vėl prisivalgiau ir bandžiau išsivemti. Padėkite, nežinau kas man darosi ir kaip tai sustabdyti..

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI