Bendraamžių diskusijos
- atstumtuke12 gruod. 9, 2011 00:18:13
jauciuosi nejaukiai
jauciuosi labai nejaukiai.Pradejau lankyti nauja bureli dainavimo grupe.Ten jau esu kokius 3 meneisu manu tai gana normalus laiko tarpas kad galeciau su kuom susipazinti.Na taip susipazinau su kaikuriais vaikais na jau pazystu visus bet bendrauju tik su viena mergaite kuri labiausiai i mane kreipia demesi,pazystu dar viena bet ji nemanu kad mane megsta pati prie jos priejau kad su ja susipazinciau-osusipazinti su ja norejau labiausiai nes ji man labai patinka ir yra siektiek zinoma.Vaikai ten siekt tiek kreipia i mane demesi bet su manim nebendrauja.Kai visada vaziuosime vienu autubusu namo kai as ilipu mergaites su kuriom bendrauaju per interneta praeina pro mane kaip manes nepazinodamos,jauciuosi klaikiai.Ir niekaip nesuprantu kdoel taip su manim elgiasi,seip visur pritapdavau tik ne ten.Paviziui kai ta mergaite su kuria norejau susipazinti labiausiai viena karta vaziavo veina nes netejo kitos mergaites i repeticija as isdrysau prieiti prie jos,kai pries vakareli ji taip pat buvo viena nes mes abi atejom anksciau ji gana gerai su mnaim bendravo bet kai pasirode kitos mergaites ji nuo manes pasitrauke
tas vakarelis vyko salejeas atsisedau priekyje na is pradziu buvo koncertas-vietu buvo pakankamai daug kad galetu kasnors prie manes prisesti bet visa grupe nuejo i gala ir juokesi kalbejosi man atrode kad jie tyciojasi is manes nors as nezinau kas ten vyko,veliau per toki konkursa kur reikejo sokti priejo toks vienas is tos grupes jam berods 15 ar 14 metu ir sako einam pakariausim as suitikau visi zvenge as tai[p klaikiai jauciuaisi galvojau kad jie tyciojasi is manes nesuprantu kodel manes niekas ten nemegsta kaip noreciau jiem visiem pasakyti kad noriu su jais draugauti kodel jie mane ignoruoja?as nesuprantu!
Redagavo atstumtuke12 (saus. 5, 2012 15:51:08)