diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Loreta: „Savanoriavimas mane išmokė koncentruoto atsidavimo, padėjo naujai įvertinti kai kuriuos gyvenimo aspektus, leido pajausti bendrystę su bendraminčiais ir visa tai perkelti į bendravimą su vaikais.“

Bendraamžių diskusijos

Apklausos

Dėl veido

•  
    14 votes (100,0%) for: ..noriu atsikratyti strazdanų..
SadGirlFromVilnius
kov. 28, 2018 16:58:58

..

faustulka, ar neįmanoma apie savo FERNANDUS parašyti atskirame laiške, o ne kur vien mergaitė jau pradėjo rašyti apie strazdanas

Nesjonoityčiok..
liep. 17, 2015 17:12:41

..

(Kaip as ju noreciau.. Jos gundo vaikinus.. na tesiog tienkurie tyciojasi neturi is ko tyciotia.Nekrwopk demeaio

Itseip
lapkr. 9, 2014 15:33:54

..

Aš asmeniškai manau,kad strazdanos yra labai gražu.
Tad,kitiems žmonėms kurie sako jog jos negražios ar kažką panašaus,
Pasakyk jog strazdanų turintys žmonės yra išskirtiniai,o jie-vienodi.
Dėl to pergyventi tikrai neturėtum. Jie gal tau sako,kad jiems nepatinka jos ar negražu,bet dažnas atvejis,kai žmonės tyčiojasi iš pavydo.

faustulka
lapkr. 7, 2014 18:33:34

..

LABAS,
AS NORIU SUSIDRAUGAUTI SU DRAUGU ( FERNANDU)

anonimasxzc
lapkr. 7, 2014 14:11:35

..

gyvenk su tom strazdanom ir… nekreipk demesio

Kotry23
rugs. 3, 2014 19:31:59

..

Taip,galima tas strazdanas pripudruoti,tik svarbu,kad pudra butu tavo odos tono

EverybodySayMEOW
rugpj. 12, 2014 22:20:14

..

O man asmeniškai strazdanos - gražu. Nepanikuok ir pasakyk savo niekintojams, kad tu neturi visiems patikti ir kad verčiau jie neverstų tavęs savo idealais

idapln1
liep. 11, 2014 13:19:20

..

Hmm, girdėjau, kad strazdanų eina atsikratyti su agurkais, padaro kažkokia kaukę… na nžn

LoveHatee
liep. 7, 2014 17:11:25

..

Sveiki, mane visi niekina dėl to, jog turiu strazdanų.. Na daug kas tiksliau.. Ir aš norėčiau strazdanų atsikratyti.. Būčiau labai dėkinga jeigu jūs patartumėte man, kaip kuo greičiau atsikratyti strazdanų..

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI