diskusijos.jpgDiskusijos
Savanoris Andrius: „Vaikų linija“ – puiki galimybė realizuoti save ir prisidėti prie bendros visuotinės gerovės. Jaučiuosi lyg sugerčiau įvairius skirtingus jausmus ir iš jų gaminčiau kažką naujo – teigiamo ir pozityvaus.“

Bendraamžių diskusijos

Bijau..

Pradžia » Vienišumas » Bijau..

Enrika
vas. 3, 2015 10:24:52

Bijau..

Labas.
Kaip suprasti tevai tau neskiria demesio . Prieik ir pasakyk mama ar teti noriu su tavimi pasikalbeti . Man tai labai svarbu .Pasiulyk nuvykti kur nors papramogauti ir pan. . Gal jie paprasciausiai mano kad skiria tau pakankamai demesio ? Gal daug dirba? Manau jei kalbesi o ne tylesi jie tikrai atras laiko tau .
Kitas dalykas - mokykla . Kodel jautiesi blogai ? Nesimokai? pradek mokytis ir stengtis . Neturi draugu? susirask . Eik i burelius kalbekis su kitais bendrauk , nebijok nieko . Savizudybe neiseitis . Tai pasidavimas ir ranku nuleidimas . Tu gali viska pakeisti . Nebuk viena ir nebusi vienisa .

Toasterhead
vas. 2, 2015 14:04:27

Bijau..

Labas, aš daug ką patyriau gyvenime todėl man labai gera pasidalinti su kitais savo sinkumus ir skausmus, padiskutuoti, susirasti draugu. Galiu patarti, padėti, pabendrauti. Jei reikia su kažkuo pakalbeti ar išsipasakoti. Mano emailas : ******** Aš visada laukiu kiekvieno

Vaikų linija primena, jog diskusijose neleidžiama pateikinėti asmeninės informacijos (telefonų numerių, elektroninio pašto adresų, gyvenamosios vietos adresų ir kt.) Kviečiame visus bendrauti ir diskutuoti čia, Vaikų linijos diskusijose“

Redagavo Vaiku_linija (vas. 3, 2015 11:02:59)

ievutia
saus. 2, 2015 18:55:09

Bijau..

Sveika..
Jaučiuosi atstumta..
Niekam nereikalinga..
Tevai man neskiria demesio..
Mokykloj irgi nekas..
Draugai..
Pasidariau labai uzdaras,todel..
Todel draugu beveik neturiuu..
Nesuprantu kas man yra..
Tiesiog nebezinau kas esu..

Kamilyte
saus. 2, 2015 16:32:18

Bijau..

Sveika,Ievutia. Gal galėtum papasakoti plačiau apie tai kaip tu jautiesi? Savižudybė nėra išeitis. Tai palūžimo žingsnis. Pabandyk ižvelgti savo gyvenime geraja puse. Išlik stipri. Jei turi galimybę apsilankyk pas psichoterapiauta. Arba išbandyk relascasinio kvepavimo technika,atlik fiziniu pratimu. Viliuosi,kad papasakosi plačiau apie tai kaip jautiesi. Noriu tau padėti. Lauksiu atsakymo!

ievutia
saus. 2, 2015 14:05:29

Bijau..

ugne119
saus. 2, 2015 13:57:50

Bijau..

Ir as taip daznai jauciuosi

ievutia
saus. 2, 2015 13:56:25

Bijau..

Sveiki, man 13 metų..
Siuo metu esu dideleja depresijoje..
Ir linkstu link savizudybes…
Seip bijau pries save pakelti ranka,labai bijau…
bet kiekviena diena ta baime po biski dingsta..
Ir tiesiog nebezinau ka daryti..
Jauciuosi atstumta ir niekam nereikalinga..
Vienisa..
Padekit

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI