diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Loreta: „Savanoriavimas mane išmokė koncentruoto atsidavimo, padėjo naujai įvertinti kai kuriuos gyvenimo aspektus, leido pajausti bendrystę su bendraminčiais ir visa tai perkelti į bendravimą su vaikais.“

Bendraamžių diskusijos

Mane isprievartavo

Pradžia » Seksualinė prievarta » Mane isprievartavo

Laimutė
kov. 22, 2015 16:52:27

Mane isprievartavo

Mano pilvukui jau trecias menuo . vaikinui jau pasakiau ir jis man atsake kad mane labai myli ir auginsime vaikeli . tevams taip pat pasakiau ir jie sake kad nors ir jauna esu bet vaika auginsiu . Dabar laukiu vaikelio . Jau buvau pas gydytoja ir sake kad gims mergyte .

lara
vas. 27, 2015 13:08:34

Mane isprievartavo

Laimute,siūličiau tėvams pasakyti pasistenk prie mamos būti žiauriai liūdna mama pamlaus -kas tau? tu paskysi kad ji niekam nesakytu pasakysi ir gal pas psichologę nueitum tau GAL ,amų mokymą duotų kol esi nėščia kad nuo apkalbų apsisaugotum mama vaiką paaugintų ir jei išeitų sakytum jog tas vaikas tavo mamos o sulaukus pil,ametystės pazakytum vaikinui (mano patafimas toks)

bum
vas. 26, 2015 13:24:29

Mane isprievartavo

Tikrai neatimk vaikui gyvybes, nes gali dar ir taip nutikti, kad poto tapsi nevaisinga ir viskas… yra kitu galimybiu: auginti paciai, poto gali atiduoti ivaikinti.
Abortas yra nuodeme, ir tu neturi teises atimti gyvybes vaikui, nes jis irgi turi teise gyventi beto manau, tie abortai ziauriai skausmingi ir labai brangus.
O tevai manau netures kur detis, jei jie tave myli, tai tikrai neisvys is namu, o pades, kad ir kaip pyktu
o ir greitai pilvukas matysis
SEKMES
P.S. ir papasakok kaip viskas sekesi

meow.meow
vas. 16, 2015 21:58:46

Mane isprievartavo

sveika,
jei vaikinas paliks tave del vaiko jis tikras nieksas. neturintis atsakomybes jausmo.
apie aborta negalvok-tai didele klaida!!!
parasyk kaip tau sekasi

Laimutė
vas. 4, 2015 18:53:44

Mane isprievartavo

Jis tuo pas mane ateis . Gal to negalima pavadinti isprievartavimu, bet….

Laimutė
vas. 4, 2015 18:52:21

Mane isprievartavo

Negaliu maneisvys is namu . Vaiko nenoriu nenoriu. Mano vaikinas mane paliks jei suzinos bet as jam turiu pranesti . Tuojautai padarysiu

abcdefghij
vas. 4, 2015 18:43:08

Mane isprievartavo

Zinau, kad nesu eksperte, BET BUTINAI TURI PRANESTI APIE TAI TEVAMS

Skausmasširdį
vas. 4, 2015 13:46:50

Mane isprievartavo

Brangute, užjaučiu tave tikrai.
Bet tėvams, tu turi pasakyti. Taip pat ir vaikinui.
Jei tėvai tavęs nesupras, gali išeit iš namų ir apsistot kitur.
O dėl aborto-net negalvok!!!! Bent žinai kaip tai yra žiauru??? Koks veiksmas, yra abortas?

Laimutė
vas. 2, 2015 20:42:38

Mane isprievartavo

Nebegaliu man negera…. As ji tebemyliu nors ir nenoriu nk apie ji girdeti . Jis dar nk nezino dabar dar nesakiau jam. bijau kad mane paliks . Per daug ji myliu .

paugle
vas. 2, 2015 20:38:49

Mane isprievartavo

Dabar del kaskokiotai zasino atimsi vaikui givybe? Pasakik trvam kad isprievartavo nesakyk kad pati norejai. Issivaizduok jei tavo mamai taip butu jei jinai taves negimdytu tai tabes nebutu. Jei dievas dave nauka gyvibe tai saugok ja

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI