diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Milda: „Kiekvienas pokalbis su vaiku yra unikalus. Pokalbiai apie vaikų sunkumus, kuriuose įsiklausoma bei sukuriamas pasitikėjimas, dažnai tirpdo vaiko baimes ir liūdesį, o skambučiai apie smagius dalykus dvigubina džiugesį.“

Bendraamžių diskusijos

Mane isprievartavo

Pradžia » Seksualinė prievarta » Mane isprievartavo

Laimutė
vas. 2, 2015 20:34:36

Mane isprievartavo

zinau kad vaikas dziaugsmas bet as jo nenoriu vien del to kad prisimenu savo vaikina . Jis mane iskaudino . Nieko nenoriu apie ji girdeti . O tevams nenoriu sakyti nes jie man buvo sake kad vaikas tik sulaukus 18 m

paugle
vas. 2, 2015 20:31:34

Mane isprievartavo

Tai sakyk mamai, vaikas tai dziaugsmas, jai padarysi aborta labai gailesis

Laimutė
vas. 2, 2015 20:24:03

Mane isprievartavo

tevai nezino nieko .vaikinas pabego as nenoriu jo matyti . Apie vaika dar galvoju .

paugle
vas. 2, 2015 17:10:42

Mane isprievartavo

Labas, susirasi ta vaikina. Vaikas svarbiausias. Tevai zino? Pasiliksi vaika?

Laimutė
saus. 29, 2015 17:02:51

Mane isprievartavo

ta prasme mano vaikinas mane ir isprievartavo irjissake kad nenori vaiku . Dabar bijau ji prarasti .

ievutia
saus. 23, 2015 21:06:03

Mane isprievartavo

Sveika, visu pirmiausia turi pranešti savo tėvams, ir paaiškinti kaip viskas nutiko..
Tevai tikrai tau patars ka daryti.. suprantu kad auginti vaika penkiolikos metu nebutu labai lengva.. bet yra daug galimybiu kaip gali pasielgti.. Nebijok prarast vaikino, nesvarbu kad jis sake kad nenori vaiku, bet jeigu jis tikrai tave myli, pasiliks su tavim ir supras tave.. o tas draugas kuris tave issprievartavo turi prisiimti atsakomybe.. Tik nenuleisk rankų, viskas susitvarkys išspresi viska, galbut tai užtruks, bet viskas reikalauja kantrybes.. ir nepamiršk šypsotis )

Laimutė
saus. 22, 2015 16:53:40

Mane isprievartavo

Laba visi
mane isprievartavo mano draugas ir dabar as nescia . Man buvo malonu pats veiksmas bet pasekmes ne . Jis mane prievartavo bet as paskui nesipriesinau . Jam labai patiko ir man patiko . Dabar laukiuosi jau 1 menuo ir nenoriu vaiko . ka man daryti . nes jei pasiliksiu vaika tada as liksiu be vaikino . jis nezino kad as nescia . bet man minejo kad vaiku nenori . man yra 15 su puse metu .

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI