Bendraamžių diskusijos
- ievutia saus. 29, 2015 20:31:51
padekit maldauju!!!!
Beabejo jog noriu pabendraut !
Parašiau tau i gmail
Redagavo ievutia (saus. 29, 2015 20:35:07)
- Vilkas saus. 29, 2015 11:30:46
padekit maldauju!!!!
Sveika, mano patirtis irgi panasi, tiesiog as nesu is turtingos seimos. Mano mergina vakar paliko mane, visi pazystami tyciojas nes as kitoks, seimoje irgi viskas blogai … Noriu zudytis, bet … ka tai pakeis ? tiesiog sukelsim skausmo zmonems kurie mus myli nors to ir neparodo jie… Parasyk man, pabendrausim … Gal padesiu pazvelgti y gyvenima kitaip .. Gal padesiu susiprasti kokia yra tikroji tavo pareigia siam gyvenime, pasaukimas, o gal tik pabusiu zmogumi kuris pasiruoses isklausyti, uzjausti ir suprasti. Juozas1998@yahoo.com . Cia e-mail mano, jei noresi pabendrauti
Redagavo Vilkas (saus. 29, 2015 11:33:31)
- ievutia saus. 28, 2015 21:28:13
padekit maldauju!!!!
Sako “išdrysk gyventi, mirti gali visi”.. Nesuprantu šio pasakymo reikšmes, nebesuprantu nieko.. esu pasimetus savo jausmuose.. Nebenoriu išvis kažka jausti..
Nuolatinis bendraamžiu spaudimas, kad man reikia pasikeisti, nuolatinės patyčios, kad esu tipo išlepinta turtingu teveliu dukrytė.. Turiu įtarimu, kad mane išdavyneja vaikinas, nes elgiasi labai šaltai prie manes.. Kiekviena vakara tas pats tėvu moralas, kad elgiuosi blogai, kad nepranešu kur esu, ka darau ir panašiai.. pradedu bijot žmoniu, bijau išeit i gatve, nes atrodo jog visi mane apkalbineja.. Rašau dienorašti, man šiektiek tai padeda.. bet prieš kelias dienas užtikau mama skaitant mano dienorašti, nuo to laiko nebepasitikiu niekuom ir jaučiu kažkokia nepykanta mamai.. Amžinai klausausi liudnu dainu.. Naktim nemiegu, nes negaliu užmigt… Sedziu kaip kokia paranojike, žiuriu pro langa ir verkiu.. nebežinau kas esu.. PADĖKIT MALDAUJU !!!!