diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Milda: „Kiekvienas pokalbis su vaiku yra unikalus. Pokalbiai apie vaikų sunkumus, kuriuose įsiklausoma bei sukuriamas pasitikėjimas, dažnai tirpdo vaiko baimes ir liūdesį, o skambučiai apie smagius dalykus dvigubina džiugesį.“

Bendraamžių diskusijos

Mane išprievartavo, aš nėščia.

Pradžia » Seksualinė prievarta » Mane išprievartavo, aš nėščia.

Vilnietis11
gruod. 9, 2015 22:07:35

Įdonu, kas įvyko vis dėl to, nes nuo tos dienos kai parašė šią temą, daugiau nerašė.

Nereikia9
lapkr. 28, 2015 22:36:45

Labas, suprantu, kad tau sunku, bet suprask kai tu pasakysi tėvams jie tiesiog uždės areštą ir apšauks, o kai tu nusižudysi jie tikrai nesijuoks. Tad pagalvok. Tau tik penkiolika viskas ateitį.

kaulakyte
lapkr. 19, 2015 17:21:00

Sakyk!!! Ir greitai!!!

ArijaPasiilgau
spal. 18, 2015 17:08:32

Pasakyk tėvams.

Ewelina
liep. 9, 2015 17:22:45

Jezau,net nežinau labai baisi bėda..VIsur yra išeitis ,tik ne čia…

Net nežinau ką patarti..Vis dėl to gausi pasakyti tėvams.. Ir gal eis kažkaiptai sustabdyti nieštumą. Ir eik į kita mokyklą.Nes manyčau ,kad aikai žvenks (

Labai gaila,varkšiukė..

Nichi
geg. 10, 2015 23:21:20

Butinai privalai pasakyt tevams, tik jau dieve nesidaryk aborto, nes tj baisiai ziaurus dalykas… mums kai parode filma kaip daro abortus, tj vos neapvemiau stalo…

XXINESA12
bal. 1, 2015 12:09:43

Pasakyk tėvams. Žinau tai labai sunku, bet reikia. Netempk gumos. Nelauk, kol galutinai kažkas bus. Sakyk tėvams. Jie tikrai Tau nelinki blogo. Gal jie tau patars ką daryti, nuves pas gyytoją, ar dar pan. Jie suaugę žmonės ir jie gali tau labai gerai patarti. Laikykis. Nesižudyk.

Kotry23
kov. 7, 2015 20:08:29

tu turi butinai pasakyti tewam,nors ir kaip tai sunku! Ir del waiko pakalbek su tewais, jai tu to waiko nenori, gali nueiti pas gyditoja, ji tawe apziures ir pasakys, jai padarysi “aborta” ar galesi turet daugiau waiku ar ne… Bet tu turi butinai pasakyti tewams. Sekmes!

marina
kov. 7, 2015 08:51:19

nors ir labai sunku pasakyk
revams. Nieko nepasidaryk sau .
LAIKYKIS

DideleE
vas. 28, 2015 08:04:12

Sveiki, man yra 15 metų. Vieną dieną, link vakaro, kai jau šiektiek pradėjo temti, aš ėjau link savo namų iš gimtadienio. Buvau su puošniais marškinėliais, sijonuku. Kadangi esu liekna, tai atrodžiau, mano draugės nuomonę, išties seksualiai. Taigi ėjau namo, ir aš prasilenkiau su tokiu vaikinu, turbūt truputį vyresniu. Taigi, aš pastebėjau, kad jis apžiūrinėja mano kūną, ir tada jis manęs paklausė, ar gali mane palydėti iki namų. Nors visai to nenorėjau, aš sutikau. Mes ėjome dviese. Ten namų nebuvo, žmonių irgi. Mes tada ėjome miško takeliu, nes tik juo galiu nusigauti namo. Ir jis sustojo. Pradėjo bučiuoti į lūpas, aš mielai sutikau, tada atsegė marškinėlius, sugriebė už krūtų… Ir nors aš tikrai to nenorėjau, jis man atsegė liemenėlę. Jis bučiavo kaklą, mano visą kūną… Bet aš jam leidau. Po to man visai gal patiko. Ir atėjome iki to - kad mes stovėjome beveik nuogi tame miškelyje. Jisai buvo visiškai nuogas, o aš tik su triusikeliais. Ir tada, kai jau… Tas dalykas baigėsi, jis apsirengė, pagriebė mano rūbus ir pabėgo. Aš likau stovėti nuoga. Aš verkiau. Nežinojau kaip man reiks nuogai grįžti namo. Bet jis tuoj pat grįžo, ir pasakė, kad jis nenori, kad aš verkčiau. Aš apsirengiau, ir tada mes išsiskyrėme, jis nuėjo į viena pusę, aš į kitą. Tėvams apie tai nieko nesakiau.

Po kelių ar daugiau mėnesių, man labai skaudėjo pilvą, nustojo mėnesinės ilgam laikui, ir aš kažkodėl nujaučiau, kad galiu būti nėščia. Nusipirkau nėštumo testą, jį pasidariau, ir pasirodo, kad aš nėščia. Ka man daryt, aš nenoriu vaiko!! Man tik 15, aš negaliu juk turėti vaiką. Kiekvieną dieną verkiu, ir noriu nusižudyti. Kartą nepavyko, bet bandysiu dar kartą. Prašau padėkite…. Greičiau… Tėvams nepasakiau.

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI