diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Neringa: „Vaikų linija“ man suteikė reikalingų žinių apie vaikus ir paauglius, čia radau būrį smagių ir įdomių bendraminčių. Mano vaikai didžiuojasi, kad jų mama yra „Vaikų linijos“ savanorė."

Bendraamžių diskusijos

Apklausos

Aš jį myliu jis manę ignoruoja...

•  
    20 votes (100,0%) for: ką man daryti kad jis vėl pradėtu kreipti į mane dėmesį ?

Aš jį myliu jis mane ignoruoja...

Pradžia » Meilė » Aš jį myliu jis mane ignoruoja...

Aurayu
geg. 11, 2016 21:58:18

Pas mane panaši bėda . Man 11 metu mane per savaitgali pakvietė į gimtadienį ir savo draugu ir klasioku. Vienas iš jų man labai patiko bet jam 14 metų man gėda jam tai pasakyt nes tikrai jei jis papasakos mano broliui man bus šakės. Man gėda kada mano brolis ir pusbrolis kalba su manim dėl meilės . Aš visada žiūriu jo facebook . Labiausiai dėl ko jis gali mane atstūmti tai dėl negražaus veido pas mane auga spuogai, inkštirai , nosis plati kada juokiuosi, mnėšioju plokštele , akinius , ir aš ne juokiuosi o žvengiu kaip nenormali ir dar pas mane kreivi dantys . :c maldauju patarkit ka daryt tai iš tiesu meilė nes aš jaučiuuu . Man buvo patarusi kažkuri iš vaiku linijos konsultantė sakė daugiau susitikinėti su juo . Bet kame problema mano pusbrolis gyvena netoli jo , o nuo jo iki mano namų 28 km. :c ir rėtai važiuojame pas juos į svečius . O dar man baisu nes mačiau kad jis facebooke įkėlė kas norėtu tapti pora spauskite like ir dauguma merginu paspaudėė . Bijau ji pamatyti su kita mergina

marija.miau
geg. 6, 2016 09:36:22

As susipazynau su berniuku jam yra 16m jis man patinka jis mane nenori prarasti bet vis abejoju kad jis turi kita mergina ir jis man to nepasakys . Jau mes draugaujam 4 menesius nuo vasario 7d

Karolinute123
saus. 10, 2016 03:17:10

Mano draugei šitaip yra. Ji myli jį, bet jis ja pravardziuoja, juokiasi is jos. jai tiesiog skaudu, jis jos nekencia

moksleive111
saus. 10, 2016 00:46:38

Sveiki, man labai svarbus jusu patarimai…
Viskas nuo pradziu.Mes su juo lankemia viena darzeli skirtingas grupes bet kiekviena diena matydavom vienas kita.Kai atejau i pirma klase labai apsidziaugiau ji pamaciusi nes as jam daznai simpatizuodavau.Pradineje mokykloje vis negaledavau nuo jo akiu atitraukti jis tai pastebedavo o dabar as jau septintoke ir mano jausmai jam tik sustiprejo ir rodos pati nepastebiu bet man vis klasioke vis paklauaia kur ziuriu?As i ji ziuriu labai daznai ir galvoju kodel jis man i visa tai neatsako.JIs pastaruosius keturis menesius mane su kitais asiokais pradejo pravardziuoti(nuslepta)
Kartais tai man jau nervus tampo bet kai i mane demesio nekreipia irgi jauciuosi nekaip.Pries kelias savaites su klase vazevome i ekskursija ir zaideme “tiesa drasa” ir mes tiesiog sakem kas kam patibka arba kas ka myli ir mano septynios klasiokes jam simpatizuoja jis toks grazus kad as ji net
sapuoju.Taciau pries kokias 20dienu jis keliom klasiokem kurios jam nesimpatizuoja isreze kad jam nepatibka jog i ji ziuriu ir visiems isreze kad i ji ziuriu nuo pradiniu klasiu.Klasiokes bande manes paklaust kodel taip darau taciau as nesiruosiau atsakyti.Nezinau ka daryti as ji myliu ir jis tai supranta taciau mane lyg ir ignoruoja.Per kelias pamokas siais metais as su juo kalbejausi taciau tik per pamoka kai nebuvo mokytohos ir mokyklinias reikalais .Prasau padekite ka man daryti su savo meile kartais galvoju kad ji myliu o kartais kai mane pravardziuja su kitais klasiokais ir kalbasi apie mabe su kitais jog jo nekenciu taciau as jam tikrai neabejinga tai ka man daryti labai prasau atsakykite aciu

Vilkas
geg. 9, 2015 08:21:19

sveikinu dabar, galesi pameginti ramiai mokslus pabaigti, nebus kas trikdytu, o po to gal ir atsiras kas pamils tave Sekmes

silvija13
geg. 8, 2015 20:36:26

Pagaliau man beveik pavyko susitaikyti su ta mintimi jog jis niekada nebus mano nežinau kaip , bet per tuos 2 mėnesius jis nė nepažiūrėjo į mane ir man labiau rūpėjo mokslai kad manęs nepaliktu antrais metais. Aišku jeigu jis mane užkalbintu mano širdis pradėtu trankytis kaip pašėlus . Bet žinau jog to niekada nebus tai jau nededu per daug vilčių bėje jis susidraugavo su mano viena klasioke aš jai be galo pavydžiu , bet moku to neparodyti akivaizdžiai tiesiog reikia susikaupt ir užsiiminėti svarbia veikla nors truputį prasiblaškysi !!

Vilkas
kov. 28, 2015 22:02:05

as irgi myliu viena klasioke .. ji tai zino bet .. pasake ne .. meginau susitaikyti su mintimi jog ji niekada nebus mano bet nepavyksta .. buna kad kartais nepavyksta pamirsti to, ir tai lieka kaip didelis randas .. nezinau ka daryti tokiais atvejais, nes meilei nelabai ysakysi ..

ProtingasChamas
kov. 22, 2015 21:49:28

Tesiog susitaikyk su tuo :I

silvija13
kov. 19, 2015 16:32:25

Sveiki, prašau padėti galiu viską papasakoti …
Taigi aš esu 7-okė ir man patinka vienas berniukas iš 9 klasės tiksliau aš jį myliu.
man jis jau patinka apie 1,5 metus ,bet aš vis bijodavau tai jam pasakyti, aš bijojau , kad jis net į mane nežiūrės ir net nešnekės.
aš su juo susipažinau per savo draugės gimtadienį jie yra klasiokai. tas gimtadienis vyko prieš 2 metus ir mano draugė jį pakvietė pas save į tą gimtadienį . tada dar jis man nerūpėjo ,bet po to gimtadienio jis pradėjo labai gražiai ir mielai su manimi elgtis. jis man padarė įspūdį kai visi berniukai per jos gimtadienį pradėjo laistyti mane ir mano drauges lediniu vandeniu (mes žaidėm vandens karą ir tada buvo vasara) ir tas man patinkantis berniukas nešėsi kibirėli su vandeniu ir aš paprašiau kad manęs nelaistytu ,nes tikrai ta diena buvo šalta ji nusišypsojo ir pasakė gerai tai buvo tiesiog nuostabu. po gimtadienio jis vis dažniau eidavo susitikti su paaugliais su kuriais aš ir bendrauju tame tarpe buvo ir mano draugė . po puse metų aš pradėjau jausti jam simpatiją ir tada atėjo mano gimtadienis (Lapkričio 4) mes su ta drauge ėjom prie tokios kebabinės kuri jau neveikė ir ji stovėjo prie mano namo ten buvo visi tie paaugliai na jie mano draugai ir ten stovėjo tas berniukas aš taip užlipau ant terasos ir jis mane apkabino ir pasakė labas tada apsikabino su mano drauge su ja taip pat pasisveikino tada jis vėl apkabino manę ir pasakė su gimtadieniu !! tada jis mane apsikabino ilgesnį laiko tarpą na aš jį įsimilėjau per tą laiką iki dabar .
gal prieš mėnesį aš išsipasakojau savo klasiokėm apie tai .jos pasidarė mano geriausios draugės nes ta kur buvau jos gimtadieni ji perejo į kitą mokyklą ir smarkiai pasikeitė i blogają pusę mūsų draugystės ryšiai nutrūko.
kai papasakojau viską savo dabartinėm 2 draugėm jos man pasakė ir padrąsino viską jam pasakyti aš jam parašiau būdama mokykloje (mum reikia pasikalbėti) na mes susirašinėjom per pamokas tarėmes kada susitinkam galiausiai jis priėjo prie manes per ilgaja pertrauka (po 3 pamokų) ir aš pasakiau tai gal susitinkam po pamokų ? jis pasakė gerai ir nuėjo po to po 5 pamoku jis parašė kad negalės tai aš sakiau tada susitinkam vakare na tada aš jam parašiau vakare ir jo neįšleido mama tai ptaip gavosi kad viską papasakojau žinutėmis jis mane atstūmė (pamiršau paminėti kad jis susirado merginą ir man vis sako kaip ją myli) aš apsiverkiau ir parašiau jam galėjau visai negimt jis parašė nusiramink aš jam atrašiau kaip aš galiu nusiramint jei tu man patinki o tu turi panelę ir negaliu tavęs pamiršti ? mes dar pasirašinėjome ir tada aš jo ten kažko paklausiau ir jis parašė labanakt aš atrašiau labos ir paprašiau kad nors nepaliktu vienos ir kaip praeis pro mane pasisveikintu jis nieko neatrašė taigi .paklausiau draugių ir mūsų ryšiai nutrūko aš kankinuos dėl meilės o jis su manim nešneka ignoruoja ir kelia nuotraukas su savo mergina. ką jūs darytumėte mano situacijoje ? aš jo negaliu pamiršti . į kitą mokykla pereiti negaliu oaš jį matau per kiekvieną pertrauką o kai jį pamatau man darosi silpna ir pilvą kutena… aš jo nekenčiu ,bet taip pat ir myliu iš visos širdies

Redagavo silvija13 (kov. 19, 2015 16:33:16)

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI