diskusijos.jpgDiskusijos
Savanoris Liudas: „Iš „Vaikų linijos“ gaunu pamokas, kaip suprasti save ir kitą, kaip džiaugtis savo gyvenimu ir kitam padėti džiaugtis savuoju. Patiriu jausmą, kad darau prasmingus darbus ir kad kažkam padedu užaugti Žmogumi.“

Bendraamžių diskusijos

nebegaliu daugiau taip...

Pradžia » Psichinė sveikata » nebegaliu daugiau taip...

Ieva2008
lapkr. 5, 2019 19:42:17

Užsibrėšk tikslą valgyt tris kartus per dieną .
Valgyk ką nori svarbiausia tada kai reikia .
O tada pamažu pereik prie to , kad netik kemši
bet žiūri ką kemši . Pasikankink savaitę valgydama
sveikai , tada tas pats salotos lapas bus vsai nieko .

luksed15
lapkr. 5, 2019 11:06:00

Aš manyčiau per daug nestresuokit dėl svorio, nes būtent dėl to streso ir priaugat šio antsvorio. Kol esat tiesiog “minkšta” per daug negalvokit apie tai, jeigu nėmėgstat sportuoti pabandykit užsiimti aktyviu laisvalaikiu, gal surasit naują hobį kuris reikalautų fizinio aktyvumo. Žinoma, mityba 70% sudaro jūsų pokyčių.. Galite dar paieškoti ir sveikų, bet skanių valgių alternatyvų

Rolanda123
bal. 6, 2015 12:34:38

Visu pirma tau turbut, tik atrodo, kad esi per stora. Kad suzinotum ar tikraj sveri per daug, turi is savo ugio atimti 100 ir suzinosi kiek turetum sverti. O jei tikraj yra bedu su antsvoriu, tada gali imtis tokiu priemoniu kaip aktyvus laisvalaikis su draugais eik dazniau pasivaikscioti, kadangi dabar pavasaris, stenkis uzsiimti idomia veikla ir negalvoti apie valgi. Uzsibrezk tiksla suliekneti ir isivaizduok kaip tada graziai atrodysi ir jausies gerai. Internete daug informacijos kaip numesti svorio sureguliavus mityba, svarbu daznai judek ir uzsiimk aktyvia veikla ir pamatysi viskas susitvarkys

nadenka
bal. 4, 2015 15:28:46

Mano diena - valgau, valgau ir dar karta valgau.. Manau tikrai esu stora.. sveriu daug. Kompleksuoju labai. Bet niekaip neiseina maziau valgyt. Ir sportuoju retai… kartais atrodo noriu mirti… Atrodo kad as niekam nereikalinga toke stora ir slyksti… bet kai valgau atrodo buna taip nuostabu… o kazka suvalgius vel verkiu del to ka daryyt?

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI