diskusijos.jpgDiskusijos
Savanoris Andrius: „Vaikų linija“ – puiki galimybė realizuoti save ir prisidėti prie bendros visuotinės gerovės. Jaučiuosi lyg sugerčiau įvairius skirtingus jausmus ir iš jų gaminčiau kažką naujo – teigiamo ir pozityvaus.“

Bendraamžių diskusijos

Interneto pasekmės

Pradžia » Saugumas internete » Interneto pasekmės

Vaida
rugpj. 3, 2015 17:30:15

Interneto pasekmės

arba paraso “tu mano graziausiau” o veliau mokykloje is taves juokiasi. (ne is manes)

Vilnietis11
geg. 22, 2015 22:04:35

Interneto pasekmės

Galva neneša nuo septinto sakinio.
Bet šiaip tai yra tiesa, kai pažįstami(pvž: merginos) rašo “Tbl )))) (kaip rašo dabartinės merginos)” tai yra tik 50:50 tikimybė, kad tai pasakys ir į akis.

Redagavo Vilnietis11 (geg. 22, 2015 22:05:55)

Sofar
geg. 22, 2015 21:58:22

Interneto pasekmės

Sveiki, žinau, sunku priprasti prie interneto. facebooke maniau, jog viskas bus gerai - toliau kėliau filmukus, tačiau kai susitinku su žmonėmis, kurie palikeino mano trumpametražius filmukus, jie iš manęs rimtai tyčiojasi. Daugelis daro didelę klaidą. Ar žinot tą dalyką, kai merginos viena kitai rašo ‘'Tobula’' ir visokius komentarus? Siaubingiausia ne tai. man šiurpiausia, jog ta mergina niekada Į AKIS nepasakytų kitai ‘'tu tobula’'. yra daugelis būtų, tačiau kartais pagalvoju apie žodžius - išėjau į lauką, nieko nėra, atėjau į faceębooką - visas kaimas online. Ir juokinga, bet man ir skaudu.
Stengsiuosi visiems padėti, nebijokit manęs, man tik 10.

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI