diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Milda: „Kiekvienas pokalbis su vaiku yra unikalus. Pokalbiai apie vaikų sunkumus, kuriuose įsiklausoma bei sukuriamas pasitikėjimas, dažnai tirpdo vaiko baimes ir liūdesį, o skambučiai apie smagius dalykus dvigubina džiugesį.“

Bendraamžių diskusijos

Padėkit ..

Pradžia » Vienišumas » Padėkit ..

kamikobe
lapkr. 2, 2020 23:12:49

Padėkit ..

Niekada nebuvau sociali nezinau kodėl. Be galo daznai jaučiuosi vieniša neturiu su kuo pasikalbėti apie savo problemas bei ką patiriu. Jeigu atvirai pavydziu daugeliui pazystamu jie turi daug draugų moka bendrauti o aš, na aš esu aš nemoku bendrauti gal dėl to neturiu draugų. Niekas manęs neišklauso. Galbūt dėl to kad bijau pasipasakoti zmonems man sunku daryti tai nuo tada kai mano friend groupas mane atstūmė pasirodo jie mane pastoviai apkalbinėjo, nekentė. Tas jausmas kai tau duria į nugarą…..Tai pat neseniai mane paliko mano geriausė draugė. Likau viena su savo problemomis kurios niekam neįdomios. Neseniai bandziau nusizudyti ,bet stebuklingai pistoletas neiššovė, mama neleido iššokti pro langą, nepavyko nusiskandint……

Vaiku_linija
birž. 17, 2019 15:24:05

Padėkit ..

Džiaugiuosi, kad atradai jėgų su kitais pasidalinti apie išgyvenamus sunkumus surasti draugų ir vienisumo jausmą . Beveik visi kartais susiduriame su tokiais gyvenimo etapais, kuomet atrodo taip sunku, jog net sunku ištverti. Visgi savižudybė – ne išeitis. Kartais vienam sunku susitvarkyti su užklupusiais sunkumais. Noriu padrąsinti tave kreiptis psichologinės pagalbos – psichologą gali rasti mokykloje arba poliklinikoje. Arba gali paskambinti į Vaikų liniją 116 111, kur galėsi aptarti sunkumus ir galimas išeitis.

Skausmas321
kov. 12, 2019 20:18:05

Padėkit ..

Man tas pats. Persikėliau į naują mokyklą. Ir naujoj ir senoj šūlėj visi manęs nemėgsta. Esmė jog jie manęs net nepažįsta. Kas dieną klausiu kas man negerai. Ar aš negraži ar kas.

Dinute
kov. 30, 2016 20:06:42

Padėkit ..

Sveiki , prasau patarimo as pamelavau gan
daug zmoniu ir mano sesuo suzinojo ir
Pasake tam zmogui .
Jai mama suzinos kas bus ? Ar tik man atrodo
Ar situacija beviltiska ….. negaliu nervuijuosi
Nenustoju vietoj ka daryt ? Ka galit patarti ?

Dinute
kov. 30, 2016 20:06:09

Padėkit ..

Sveiki , prasau patarimo as pamelavau gan
daug zmoniu ir mano sesuo suzinojo ir
Pasake tam zmogui .
Jai mama suzinos kas bus ? Ar tik man atrodo
Ar situacija beviltiska ….. negaliu nervuijuosi
Nenustoju vietoj ka daryt ? Ka galit patarti ?

Vegan
vas. 20, 2016 19:27:47

Padėkit ..

Manau, jog tu esi nuostabi ir nepakartojama. Svarbiausia - būk savimi, kad ir kaip tai sunku.
Galbūt tavo bandymas būti “tokia kaip visi”, atrodo keistai, todėl žmonės bando tave atstumti. Beje, tie kas yra kitokie, visada gąsdina žmones, nes naujovės visada kelia nerimą. Tačiau nenustok būti savimi ir niekada… Niekada nepasiduok. Esi gera, graži ir nuoširdi. Net jei ir nematau tavęs ar nepažįstu - žinau. Daryk tai ką nori daryti ir galbūt toje vietoje, kurioje tu nori būti atsiras bendraminčių, kurie bendraus šiltai ir su didžiule meile. Sėkmės!

inga159632
vas. 11, 2016 09:20:57

Padėkit ..

As taip pat taip jauciuos…

Tancya
vas. 10, 2016 21:47:01

Padėkit ..

Man toks jausmas , kad niekam nepatinku , nei kaip žmogus , nei kaip mergina . Tiesiog užkniso , visi kažkaip šaltai bendrauja , o su kitais, kai bendrauja tai viskas normaliai .. Kažkokie keisti visi . Mane tai jau užkniso , net nežinau ką daryti .. Esu visiškai normalus žmogus , stengiuosiu būti tokia . Noriu pabendrauti , visi lyg bando atstumti mane nuo savęs . Ką daryti ? Galit paaiškint kodėl žmonės taip elgiasi ?

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI