diskusijos.jpgDiskusijos
Savanoris Andrius: „Vaikų linija“ – puiki galimybė realizuoti save ir prisidėti prie bendros visuotinės gerovės. Jaučiuosi lyg sugerčiau įvairius skirtingus jausmus ir iš jų gaminčiau kažką naujo – teigiamo ir pozityvaus.“

Bendraamžių diskusijos

Apklausos

Mano "vaikinas"-prievartautojas?!

•  
    23 votes (100,0%) for: Padėkit!!!

mano "vaikinas"- prievartautojas?!

Pradžia » Seksualinė prievarta » mano "vaikinas"- prievartautojas?!

raide
geg. 8, 2020 19:09:58

tiesiog jam pasakyk kad nelysk ir pabegk

Patricija999
bal. 23, 2017 13:11:07

Paskaitykit mano man tas pats

MergyteUogyte
bal. 11, 2017 16:04:16

Jis tavęs tikrai nelies Ir su tavimi nesimylės jeigu tu to nenori…
Bet jisai stengsis jog tu to pati norėtum, štai kodėl kas kažkiek laiko vis kiša rankas po tavo sijonu…
Tiesiog pasakyk jam jog kada norėsi mylėtis, pasakysi. O jeigu kiš pirštus pagrasink palikti jį.

Redagavo MergyteUogyte (geg. 6, 2017 12:14:16)

Jul98
rugpj. 28, 2016 00:38:18

Gerbiu tokias merginas kaip tu, man pačiam 17m., bet taip jokiu būdu nedaryčiau, o tik dėl bendravimo būt tai nekažką, nes gali pasitaikyt momentas, kai nesugebėsi pabėgt.

Aurayu
birž. 17, 2016 18:13:07

Roply tu truputi fantazuoji kad nuskriausti ta vaikiną užtenka vos kiek stipriau iš kojos suduoti į jo pasididžiavimą aš būdama šešerių metų tau sugebėjau padaryt o ta panelė kuriai 15 tikrai sugebės . Nelaimingoji tu turi jį palikti nes jeigu jis taip daro reiškia jis tavęs nevertas

roplys
birž. 17, 2016 14:48:41

nutrauk santikius pasakyk savo tevams ir jo tevams jeigu nepadeda pereik i kita mokykla visiems pasakyk jog giveni kitur kai jis eina i tavo puse bekgali pradeti lankiti dzido karate

marina
vas. 27, 2016 20:26:12

Siuličiau nutraukti tokius
santikius nes ir pati sakei kad nemyli jo
o buti kartu tik del bendravimo
nera gerai visada kali rasti toki
kuris tures ka pasakyt ir prie taves
nepriekabiaus.

g.pask
vas. 17, 2016 22:49:40

Man panašiai buvo tik tiek, kad mes nedraugavom. Kai jau nuo pirmo karto pradėjo mane graibyt ir siūlyt tai daryt, man nesutikus rašinėt, ir klausinėt ar man periodas ar ne, tai kac atstotų labai žiauriai ant jo ,,sustūmiau'' ir atšoko. Dabar esam didžiausi priešai (plius jis 12-okas o aš tik 9-okė). Tai va, siūlau nutraukt tokius santykius nes vieną dieną gali ir išprievartaut

leja123
vas. 14, 2016 07:18:11

Nematau jokios prasmės tau su juo būti. Tuo labiau, kai, kaip minėjai, jam meilės nejauti. Tu dar jauna, todėl ir aš nemanau, kad laikas lytiniams santykiams. Palik tu jį, nes jis elgiasi tikrai šlykščiai.

NelaimingojiMergina
vas. 13, 2016 23:58:40

Turiu šiokią tokią problemėlę. Man 15, turiu vaikiną kuriam yra 17 metų. Seniau draugavom apie 3 mėnesius, bet mes išsiskyrėm dėl draugės melo, bet va kažkaip jau vėl susiėjom ir kartu dabar jau mėnesį. ir jis jau nuo pirmų draugystės dienų lenda prie manęs seksualine prasme. Pavyzdžiui susitinkam ir einam i lauką pasivaikščioti, pasikalbėti, kol galiausiai jis pradeda kalbėti apie seksą ir kitus dalykus, (Beje, mes vaikštome miškelyje) o dar vėliau jis įsidrąsina ir pradeda mane liesti fiziškai. Jam nesvarbu ar šilta, ar šalta lauke, bet jam būtina tai daryti. Jis per prievartą įkiša savo rankas i mano kelnes(gražiau tariant) ir pradeda … man tai labai nepatinka. Mane tiesiogiai užknisa. Aš vos nerėkdama traukiu jo rankas iš ten, bet jis kaip apsėstas. Negaliu!!!!! Po to dar klausia “padarytum man gera?” Tada aš kaip ir užpykstu ir jis atsiprašinėdamas sako, kad manęs per prievartą nejudins šiuo reikalu ir tai daugiau nepasikartos, bet viskas ištisai pasikartoja. Ir nebuvo tokio susitikimo, kai jis prie manęs nelystu…Aš jam jau nei meilės jaučiu, nei ko.. esu dar nekalta, bet ir nemanau, kad tokių metų jau reikia tai daryti. Džiaugiuosi, kad dar neišprievartavo, nes na moku juo atsikratyti. Svarbiausia, kad jis manęs nepaleidžia liesdamas mane. Ta prasme labai stipriai laiko, kad nepabėgčiau. O su juo draugauju dėl to, kad su juo šiaip be šitų dalyku gerai pabendraut, bet jau kai nėra žmonių, tai jis tik tai ir nori padaryti. Ypač, kai mano namuose tevų nėra.. mieliau jau bendrauju su kitais vaikinais, nei su juo. Patarkit gal ką daryt, nes pradedu vaikinais nebepasitikėt visai…

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI