Bendraamžių diskusijos
- monikux882 geg. 4, 2016 18:57:02
Diskusijos
Labas. Perskaičiau tavo žinutę kaip supratau tau patinka būti vienai? Aš esu 15 metų mergaitė. Neturiu draugių. Ir man labai liūdna dėl to kartais verkiu kad iš manęs kiti šaiposi ir esu išskirtinė.
- Rusnia5 geg. 4, 2016 17:18:01
Diskusijos
Man sia vasara bus 12. Mano gmailas yra *** Vaikų linija primena, jog diskusijose
neleidžiama pateikinėti asmeninės informacijos (telefonų numerių, elektroninio pašto adresų,
gyvenamosios vietos adresų ir kt. Kviečiame visus bendrauti ir diskutuoti čia, Vaikų linijos
diskusijose“
Redagavo Vaiku_linija (geg. 5, 2016 23:03:50)
- leja123 geg. 3, 2016 19:02:12
Diskusijos
Man 16 metų ir aš šiaip ne iš Vilniaus. Net nežinau, ką apie save pasakyt daugiau. O tau kiek metų? Ir,beje, gali duoti savo gmailą arba bet ką
- Rusnia5 geg. 2, 2016 20:50:42
Diskusijos
Labas. As mielai noreciau padiskutuoti,gal net ir susitikti.Arba jeigu nenoretum,tada galetume per gmaila ar dar kazka susirasyneti,o gal ir cia. As irgi taip jauciuosi, vakar,buvo mamos diena,visa diena praleidom be pykciu,bet paskui vakare pradejome pyktis,as verkiau,nes as ir vel kalta,mama reke,tetis netai,kad pyko ir reke,bet nusivyle manimi. O su mama pykstuosi kiekviena diena,verkiu kiekviena diena,ziauru. Tikriausiai as sergu depresija.
Gal galetum papasakoti daugiau apie save ?
Redagavo Rusnia5 (geg. 4, 2016 17:19:12)
- leja123 geg. 2, 2016 18:33:20
Diskusijos
Sveiki, didžiai nelaimingi žmonės kaip aš (čia nepriimkit kaip įžeidimo ar dar kokio velnio, šiaip čia toks pastebėjimas).
Norėjosi man jūsų paklaust, ar jum neatrodo, kad geriau jau visąlaik praleisti vienam, nes juk tada niekas negali jūsų įskaudinti ir taip pat jūs nieko įskaudint negalit (čia aišku retesnis atvejis jūsų tarpe (spėju))?
O šiaip, jeigu būtų norinčių padiskutuot šia ar kitom temom — pasireiškit. (Ypač jeigu knygas mėgstate, ponai)
Tikiuosi atsiras tokių keistų žmonių kaip aš, kurie nepagalvos, kad ši tema yra nesąmonė.
P.S. temos pavadinimo niekaip nesugalvojau, tai labai nepykit, neturiu vaizduotės.