diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Milda: „Kiekvienas pokalbis su vaiku yra unikalus. Pokalbiai apie vaikų sunkumus, kuriuose įsiklausoma bei sukuriamas pasitikėjimas, dažnai tirpdo vaiko baimes ir liūdesį, o skambučiai apie smagius dalykus dvigubina džiugesį.“

Bendraamžių diskusijos

Apklausos

Kaip pasielgtumėte jūs, jei nuo 10 klasės reikėtų vykti į kitą šalį, kurios kalbos nemokate ir tektų mokintis viską iš naujo, kita kalba...?

•  
    0 votes (0,0%) for: ☆ Nebūčiau našta artimiesiems ir eičiau gyventi į vaikų globos namus☆
  •  
    3 votes (9,4%) for: ☆ Gyvenčiau pas kažką iš artimųjų, tuos 3 metus☆
  •  
    10 votes (31,3%) for: ☆ Paprašyčiau mamos ir/ar tėtės palaukti, kol pabaigsiu mokyklą☆
  •  
    7 votes (21,9%) for: ☆ Pasakyčiau, kad nenoriu niekur vykti☆
  •  
    12 votes (37,5%) for: ☆ Mokinčiausi kitą kalbą☆

Ką pasirinktumėte jūs???... Padėkit, nes aš labai pasimetusi...

Pradžia » Vienišumas » Ką pasirinktumėte jūs???... Padėkit, nes aš labai pasimetusi...

HELP
birž. 28, 2016 19:19:54

Ačiū, pamėginsiu

monika882
birž. 28, 2016 18:24:16

Aš manau. Tu pakalbėk su tėvais. Gal jie tegu palaukia tuos 3 metus kad baigtum mokyklą. O paskui galės daryt ką nori. Sakei kad mokykloje vien patyčios? Na iš manęs taip pat šaiposi aš taip pat neturiu nei vienos draugės. Pakeisk mokyklą ir niekada nelaikyk visko savyje išsikalbėk. O su tėvais tu susėsk kokį vakarą ir pakalbėk pasakyk tai ką dabar čia parašei. Gal jie tave supras ir kąnors tau patars. Sėkmės

HELP
birž. 27, 2016 21:17:13

Sveiki visi, eisiu į 10 klasę, bus visokie egzaminai ir taip toliau, o mano šeima nori keltis gyventi į Vokietiją, taip ar taip aš neturiu jokios draugės ar draugo, nes visur vien patyčios, tačiau mokykloje man liko mokytis tik 3 metai, ir tada gyvenčiau atskirai nuo artimų žmonių, Lietuvoje, tačiau nežinau ką daryti, nes artimiausiu metu planuoja išvažiuoti į kitą šalį, kurios tik vieną žodį težinau, o ten juk tai vokiškai teks mokintis, kaip viskas nuo pradžių, neįsivaizduoju, juk neįmanoma per likusią vasarą išmokti visa tai, ką išmokau per 9 metus mokykloje, kita kalba be niekeno pagalbos… Ką jūs darytumėte tokioje situacijoje???

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI