diskusijos.jpgDiskusijos
Savanoris Andrius: „Vaikų linija“ – puiki galimybė realizuoti save ir prisidėti prie bendros visuotinės gerovės. Jaučiuosi lyg sugerčiau įvairius skirtingus jausmus ir iš jų gaminčiau kažką naujo – teigiamo ir pozityvaus.“

Bendraamžių diskusijos

laukiau, taip ir nesulaukiau savo tetuko:(

Pradžia » Netektis » laukiau, taip ir nesulaukiau savo tetuko:(

nesamone
rugpj. 18, 2012 02:23:10

laukiau, taip ir nesulaukiau savo tetuko:(

sveiki, kai buvau mazyte turejau normalia seima, teti ir mama. Bet kai buvau 4 metu jis muse mama. ir jie issiskyre. Man buvo neskaudu kai tecio nebuvo salia nes tada nesupratau kas iviko. Po kurio laiko persikraustem is viniaus i kaima pas senelius. gyvenom gerai. kai mama susipazino su vienu vyriskiu. nuo jo pastojo, ir susituoke. jis buvo labai blogas nes kai mamos nebudavo namuose jis priekabevo. nekarta buvau trenkius jam i galva uz tai. bet tai dabar nesvarbu. Kai sukako man 15 metu mano svajone buvo sulaukt 18 metu ir nuvaziuot pas teveli i svecius. pasikalbet su juo, pabendraut, susidraugaut. bet viena diena atejo pas mane mociute ir pranese kad tetis mire. jis buvo skolingas daug pinigu ir uz tai ji sumuse ir jis mire ligoninej. tada negalejau tuo patiket, norejau nors po tiek laiko nuvaziuot i laidotuves bet mama neleido. dabar supratau kaip man jo truksta... mamai as nereikalinga nes ji turi savo suneli, su ja net negyvenu. gyvenu su seneliais, bet ir cia esu nereikalinga, labai gerai sutariu tik su seneliu o su mociute ne. tikiuosi nors ateityje busiu laiminga, nes vaikiste pas mane nekokia...

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI