Bendraamžių diskusijos
Būtinai perskaitykit, jei jaučiatės prastai:)
- viktorijap gruod. 3, 2016 21:08:38
Fainiai parašyta Ypač ta vieta ,,Dažnai meluojam sau, kad viskas gerai.aš laimingas.bet viduje taip negera, norisi verkt, rėkt.tačiau kam tai iš tikrųjų rūpi? Tik tau vienam."
- VisaiNesvarbu gruod. 1, 2016 20:42:56
Aciu! Isties man to reikejo.. susimasciau apie viska ^^
- 1988 spal. 4, 2016 22:38:40
mes esam tokie bejėgiai prieš srovę, tekančią į mus.Kartais negali suprast savęs. suprast savo norų, neužbaigtų minčių. Esi bejėgis sustabdyti laiką, jausmus, žmones. Ir viskas, ką gali padaryti, tai tik gulėti lovoj ir galvot, kaip visas tavo gyvenimas pasikeitė..ir koks tu buvai bejėgis pasipriešinimui. buvo akimirkų, kai kritai, dužai į tūkstantį šukių, buvo akimirkų, kai džiaugeis taip, kad net verkei iš tos laimės. o dabar supranti, kad kartais visai nereikia to, ko labai norėjai anksčiau. ne dėl to, kad negavai ar, kad per sunku gauti, bet dėl to, kad neverta. bėgant laikui suvoki, atskiri, kas vertinga, kas ne. anksčiau, atrodo, norėjai kai kurių žmonių draugijos, bet dabar, gerai pagalvojus, gailiesi, jog pažinai juos. nes dabar jie neverti to, ką jiems suteiki. jie ir nebuvo verti. tik stengeis, davei, atidavei, tačiau negavai atgal. atrodo, lyg tai patiki žmogum, bet galiausiai tave nuvilia. ir klausi Dievo: “Ką tokio padariau, kad šitaip man?ar taip mane išbandai?” ir jokio atsakymo. dažnai meluojam sau, kad viskas gerai.aš laimingas.bet viduje taip negera, norisi verkt, rėkt.tačiau kam tai iš tikrųjų rūpi? Tik tau vienam.nes tu esi atsakingas už save, savo veiksmus.ir tik tu vienas gali valdyti save.niekas kitas už tave to nepadarys.turi susiimti kad ir kokios problemos užklupusios tave, turi pažvelgti į jas tokiu žvilgsniu,kad jos tavęs bijotų.kiekvienas žinom koks yra pergalės jausmas, kiekvienas kažkada yra laimėjęs.kodėl nepakovojus ir nelaimėjus prieš esamas problemas?kas, jei ne tu?ir kada, jei ne dabar?Dabar bus taip.šiandien ir nuo šios minutės (sekundės) tu susiimi.šiandien paimi save ir pastatai į tinkamą vietą.šiandien griebi dabartį ir laikai ją savo rankoj (dabartis-mokslai,visi likę šūdini dalykai), tvirtai laikai.nugali visus,viską. Viskas arba nieko.gyvenimas toks dalykas: arba tu,arba tave.pasirinkimas paprastas,bet sunku atitikti savo pasirinkimą.bet tu stiprus.žinai kaip elgtis su tuo pasirinkimu.tai elkis.neklausyk tų,kurie tau prieštaraus.tu turi savo nuomonę ir neslėpk jos.būk tvirtas.stovėk ne ant rankų,o ant kojų.nes kojos stipresnės nei rankos.todėl mes laikomės ant jų nors būna išimčių.šitą išimtį pašalink.turi būti atkaklus,siekti savo užsibrėžto tikslo.įsivaizduok: likai vienas,be žmonių savo aplinkoj ir tu turi išlikti,rasti gyvų organizmų.tu nepasieksi to,jei sustosi kely.ir liksi jame. Gamtinė atranka. Tai procesas, per kurį gamta atrenka geriau prisitaikiusius ir atmeta blogiau prisitaikiusius organizmus. Tas pats ir tarp homosapiens.Reikia žinoti koks tu esi organizmas: labiau prisitaikęs ar ne. Bet tu žinai.todėl parodyk,kad žinai. Taip,gyvenimas pilnas pasirinkimų,iššūkių,netikėtumų,sunkumų,nusivylimų ir t.t., nenoriu tavęs liūdint,bet dėl to tu ir gyveni. Kaip pažiūrėsi į problemą,tokia ji ir bus.nesakau,kad turi žiūrėti pro pirštus.neturi sakyt jai: kodėl aš?, turi sakyti: išbandyk mane. Tavyje yra galia.naudokis ja.neveltui ji tau duota. Dabar turiu paneigti teiginį: jei durys neatsidaro,tai ne tavo durys. Ne! Turi būti taip: jei durys neatsidaro, reikia rasti būdą kaip jas atidaryti. Nesvarbu kas atsitiks.daryk.daryk kaip reikia. Atsibusk ir daryk tai dėl savęs.rask būdą.nes už tave niekas to nepadarys.Jei bijai - nedaryk.Jei darai - nebijok. Pažiūrėk į save.Tu jaunas ir išsigandęs.Ko tu bijai?Nustok.Nustok gailėtis savo ištartų žodžių,ar padarytų blogų veiksmų.nustok rūpintis tuo,ką galvoja kiti.nustok gyventi pagal kitų žmonių taisykles.renkis kaip nori.klausyk kokios tik nori muzikos.pasileisk ją taip garsiai,kad galėtum šokti pagal ją.nustok laukti.gyvenk dabar.šitas gyveninas tavo; padaryk jį savo.