diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Neringa: „Vaikų linija“ man suteikė reikalingų žinių apie vaikus ir paauglius, čia radau būrį smagių ir įdomių bendraminčių. Mano vaikai didžiuojasi, kad jų mama yra „Vaikų linijos“ savanorė."

Bendraamžių diskusijos

Padekite mama muša ir grasina

Pradžia » Fizinė prievarta » Padekite mama muša ir grasina

mergaite0liudi
birž. 3, 2017 07:05:28

Negailek pinigu! Kreipkis i lietuvos seimos taryba! Pasakyk teciui!
„Diskusijose prašom bendrauti pagarbiai, nežeidžiant ir neskaudinant kito diskusijų dalyvio"

Redagavo Vaiku_linija (birž. 3, 2017 15:47:13)

VIENASPLIUSDU
bal. 12, 2017 17:50:17

pabandyk su mama pasisneketi apie teti gal iseitu grizti pas ji o jei iseis pasisakyk jam apie tai, kad mama tave musa parodyk melynes teciui manau jis turetu imtis kazkokiu priemoniu

AdMiau
gruod. 11, 2016 15:47:30

Manes brolis vakar muse kuriam 19 metu.!!! O mama sake “taip tau ir reikia” padekite pasakikite ka nors ka man dariti ?

***Vaikų linijos komentaras: Šaunu, kad išdrįsai diskusijose prabilti apie patiriamą smurtą. Nei brolis, nei kas kitas
neturi teisės prieš tave smurtauti. Yra žmonių ir tarnybų, kurios gali padėti sustabdyti smurtą.
Kviečiu paskambinti į Vaikų liniją, arba parašyti laišką, į kurį atsakys linijos konsultantas ir padės ieškoti sprendimų, kaip nutraukti smurtą.

Redagavo Vaiku_linija (birž. 3, 2017 15:58:08)

Rusnia5
gruod. 11, 2016 09:45:40

Pasakyk mokyklos socialiniai darbuotojai, netylek.

Ugne111
gruod. 11, 2016 00:28:36

Omg kaip ziauru

ukziliusv@gmail.com
gruod. 5, 2016 00:39:22

Aš net nežinau kokios yra čia šeimu tarnybos nei kokie numeriai ir šnekėti angliškai nelabai aš moku

Rusnia5
gruod. 4, 2016 19:57:16

Kreipkis i kokia nors seimos tarnyba, del smurto. Paskambink teciui, ir paprasyk kad parsivestu tave namo.

ukziliusv@gmail.com
gruod. 4, 2016 15:03:07

Prašau labai padėkite man mane mama muša mes gyvenam anglijoi o aš noriu atgal pas tėti ji labai griežta aš neturiu kur kreiptis tai kreipiuos i jus mane mama muša ne pirma karta ir dar grasina aš nežinau ka man jau daryti ši karta susipikom del to kad aš broliui pamperso neperengiau o veliau ji man trenke ir melyne paliko labai skauda ir net du kartus trenke man labai skaudu apie tai sakyti tai kreiuosi i jus prasau pasakykite ka dariti man 11 metu

***Vaikų linijos komentaras: Šaunu, kad išdrįsai diskusijose prabilti apie patiriamą smurtą. Nei mama, nei kas kitas
neturi teisės prieš tave smurtauti. Yra žmonių ir tarnybų, kurios gali padėti sustabdyti smurtą.
Kviečiu paskambinti į Vaikų liniją, arba parašyti laišką, į kurį atsakys linijos konsultantas ir padės ieškoti sprendimų, kaip nutraukti smurtą.

Redagavo Vaiku_linija (gruod. 15, 2016 21:18:35)

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI