diskusijos.jpgDiskusijos
Savanoris Liudas: „Iš „Vaikų linijos“ gaunu pamokas, kaip suprasti save ir kitą, kaip džiaugtis savo gyvenimu ir kitam padėti džiaugtis savuoju. Patiriu jausmą, kad darau prasmingus darbus ir kad kažkam padedu užaugti Žmogumi.“

Bendraamžių diskusijos

Apklausos

labai didele krutibe

•  
    0 votes (0,0%) for: Ziauru
  •  
    9 votes (100,0%) for: Viskas gerai

krutine

Pradžia » Fizinė sveikata » krutine

Orintairtiek
gruod. 30, 2021 07:55:33

krutine

Sveiki, man yra del to problema, man net nepanašu kad man jie augtu.
Kitos klasiokes turi o pas mano viena klasiokes kuri yra didžiausia bet as uz ja vyresne metais, tai pas ja yra b dydžio krūtines. Nzn ar tai normalu?

Ieva2008
liep. 10, 2019 09:06:10

krutine

Patikėk neturėti krūtinės daug blogiau nei turėti labai didelę
, jei nekopleksuotum dėl didelės , tai galvotum , kad per maža .
Kažkaip keista , kad tavo klasiokės dar jų neturi . Nes tarkim
pas mane turi beveik visos ir yra bent kelios turinčios
vienodo dydžio kaip tu . Džiaukis , bent jau žinai , kad gerai bręsti !

meri
liep. 26, 2018 14:08:58

krutine

nekreipk demesio kas ka sako, nes cia nieko blogo.

monika882
gruod. 7, 2016 18:06:46

krutine

Labas, labai džiaugiuosi, kad nusprendei apie tai padiskutuoti diskusijoje ir nelieki viena užsidariusi su savo išgyvenimais. Savo laiške tu minėjei kad turi labai didelę krutinę o kiti jos neturi ir dėlto iš tavęs šaiposi. Manau patyčios yra labai blogas dalykas ir apie jas tu turėtum pranešti suaugusiam. Na manau vaikai šaiposi iš tavęs nes jos neturi, manau jie tau pavydi. Nieko tokio būti kitokiai kiekvienas esame skirtingas. Ir manau einant laikui viskas susitvarkys, svarbu, kad netylėtum apie vykstančias patyčias, pasakyk suaugusiui. Linkiu stiprybės. Sėkmės

120920
gruod. 6, 2016 22:02:10

krutine

Labas man 11 turiu alabai didele krutine b dydzio visos mergaites klasejo nieko neturi todel izeidineja mane ir jos ir berniukai sako kad mano krutine netikra ka daryti kad jie liautusi tai tesiasi nuo 3 klases nes 3 klasej man pirmaj ji pradejo augti

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI