diskusijos.jpgDiskusijos
Savanoris Andrius: „Vaikų linija“ – puiki galimybė realizuoti save ir prisidėti prie bendros visuotinės gerovės. Jaučiuosi lyg sugerčiau įvairius skirtingus jausmus ir iš jų gaminčiau kažką naujo – teigiamo ir pozityvaus.“

Bendraamžių diskusijos

prasau padekite man

Pradžia » Seksualinė prievarta » prasau padekite man

Savizude5
saus. 19, 2017 22:26:56

prasau padekite man

Sveiki noriu papasakoti kas man nutiko. Nenoriu prisistatyti bet pasakysiu kad man 14 metu. Prasau jusu pagalbos nes manau kad toliau nebegaliu tverti,galvoju apie savizudybe,zaloju save ir praradau visus draugus. Mano mama susirado vyra ir jis mane skriaudzia,glosto ir kartais naktimis slyksciai buciuoja. As bijau kam nors tai pasakyti o ypac savo mamai. Ji atrodo labai laiminga o as jauciuos labai blogai,mano patevis ma kalba negrazius dalykus ir siulo daryti tai
ko as nenoriu. Prasau pasakykit kaip man elgtis. As esu visiskai viena ir nenoriu nieko,naktim verkiu,nebevalgau,neuzmiegu. Visada jauciuos pavargus ir isigandus. As noriu tureti draugu noriu tureti gyvenima ir vaikina bet nieko negaliu tureti kai visi mano kad mano mamos vyras yra mano draugas as jauciuos suzlugdyta ir bijau. Siandian youtubej ismokau susiristi kilpa kur zmones pasikaria ir namie visa diena ja risaus kol pavyko,gyvenu kaime todel visada noriu pabegt is namu ir nubegt i miska. vis dar laikaus bet noriu jusu pagalbos kad jus man patartumete kaip viska ispresti. nenoriu niekur kitur kreiptis nes man labai geda. Aciu labai laukiu atsakymo

PAGRINDINIAI RĖMĖJAI