Bendraamžių diskusijos
- Tigrius geg. 12, 2019 20:46:32
Patėvis ir tėtis
Tesiog, greiciau bek nuo mamos ir patevio, protestuok, iseik is namu ir sakyk kad negrysi kol neleis pasimatyt su tikruoju tevu. Kas cia dar per svarstymai cia toks lengvas atsakymas dieve
- VIENASPLIUSDU bal. 17, 2017 20:57:03
Patėvis ir tėtis
jei nori ir tavo tikrasis tetis nori vadinasi tikrai reikia
- Perkus bal. 12, 2017 00:15:40
Patėvis ir tėtis
Turėtum susitkti su tėčiu jei Tu to nori
Koks skirtumas ką sako patėvis
- Dainoryte kov. 10, 2017 23:00:08
Patėvis ir tėtis
Nežinau bet manau,kad tikrai ne. Tu turi matytis su savo tėčiu. Gal tavo patėvis nori,kad jį pamirštum ir nori,kad turėtum tik jį. Bet nepasiduok jei tik gali susitik su tėčiu. Pasikalbėk apie tai su mama… Ir parašyk ką ji tau pasakė.
- luksyskajus vas. 23, 2017 21:20:01
Patėvis ir tėtis
Jeigu jis tau neleidžia pasimatyti su savo tikruoju tėčiu tai jis jam jaučia didelę konkurenciją. Ir ištikrųjų jis tau negali uždrausti matytis su tavo tikruoju tėčiu. Noriu paklausti. O kaip mama reaguoja į tai,kad tau neleidžia susitikti su tavo tikruoju tėčiu?
- hey_yo vas. 21, 2017 13:50:40
Patėvis ir tėtis
Iš šalies žiūrint aš iš pradžių su tėčiu kalbėčiausi. Manau, kad kai viskas išlįs ir visi sužinos apie planus, tada kils ginčas tarp tavęs su tėčiu ir mamos su patėviu. Jei taip įvyktų, aš tavo vietoje stengčiausi jau būt pasiruošus tam, apkalbėjus su tėčiu detales kaip išvažiuosi, kada, kur gyvensi, kaip bus su mokykla ir kitais dalykais. Taip pat pasidomėti teisine puse, ko reikia oficialiai tave perkelti. Negali tiesiog imti ir pabėgt, tada tėtis turėtų tave grąžinti mamai, jei taip paskirta po skyrybų. Aš prieš bet kokias derybas išsaiškinu kas gali sutrukdyti ir sugalvoju tam sprendimus, kol kas tokia taktika padeda gerai. Jei nesijausi tvirtai paskambink į vaikų liniją, jie padės tau susiimti ir priimti teisingus sprendimus.
Redagavo hey_yo (vas. 21, 2017 13:52:15)
- VisaiNesvarbu vas. 17, 2017 17:37:43
Patėvis ir tėtis
Pakalbek su tečiu, paprašyk, kad jis pasakytu tavo mamai, patėvis neturi tau aiškint, jis neturi tam teises, tad geriausias sprendimas pakalbet su savo tėčiu
- Karo_lina vas. 7, 2017 16:18:00
Patėvis ir tėtis
O ką daryti jei noriu persikraustyti gyventi pas tėyį į vokietiją, bet mamai bijau pasakyt, nes ji pasakys patėviui ir bus skandalas namuose? Į ką kreiptis?
- monika882 vas. 6, 2017 16:44:57
Patėvis ir tėtis
Aš manau, patėvis neturi teisės neleisti tau matytis su tikru tavo tėčiu, jei tu to nori.
- Karo_lina vas. 6, 2017 16:33:25
Patėvis ir tėtis
Sveiki, reikia labai jūsų pagalbos… Ar gali patėvis neleisti matytis su tėčiu? Man labai reikia prašau, atsakykit. Jei reikia tai mama suituokusi su patėviu