Bendraamžių diskusijos
Apklausos
sunku
- 4 votes (100,0%) for: :(
- mazas_peliukas bal. 27, 2019 22:23:15
drauges netektis
Sveiki
Kaip jum cia pradeti pasakoti.
Sekmadienis pirma velykiu diena atvazeviau pas drauge i kita miesta tas miestas yra alytus Ji buvo pabegusi is vaikiu namu nes ji ten bebegali isbuti ir as su ja buviau lygei 4 dienas tos 4 dienas buvo mano pacias geriausios nes as visada atsikeldaviau rasdaviau ja sale ir musiu paskutine aistringa naktis ta 4 diena as su ja vaikciojau parke is pradziu dar buvo prisikabines prie musiu kaskokstai vaikinukas man nepatiko ka jis pasake as jam sudaviau po valandos mus sugavo policija nuveze mus i policija apklause ja pirma pato ji man palicijoje verke ant peties gal valanda pato jie nuvede mane apklausti ir mes tada isikyreme dabar as negaliu nei miegoti nei valgyti as manau kad as ja begalo myliu nebezinau ka man daryti
- PonasPonaitis rugpj. 6, 2017 14:04:09
drauges netektis
Na neliūdėk kad draugės netekai.. aišku didžiausia užuojauta tau kad taip tau nutiko bet toks jau
gyvenimas
- Emilija172727272772 rugpj. 3, 2017 14:13:50
drauges netektis
Uzjauciu gal kas gali su manim pasikalbeti??
- Meda kov. 1, 2015 11:22:08
drauges netektis
Zinau, kad skaudu, bet toks jau likimas. Pasistenk galvoti apie ja tik gerus dalykus, arba bandyk pamirsti. Uzjauciu del drauges netekties.
- austeja1593 vas. 28, 2015 21:57:22
drauges netektis
taigi man 12 metu as is klaipedos . as gyvenu voketyjoj, viena ryta apie 5 valanda as atsikeliau visa ispilta prakato galvojau siaip susilau bet pasirodo kad ne vakara prisedau prie kopiuterio ir sulaukiau zinutes is kitos drauges kad mano drauge partrenke kai ji ejo i mokykla as ispradziu netikejau bet nuejusi i delfi kaip man drauge liepe as perskaiciau straipsni kad tai tiesa as netekau zado ji man buvo tikrai brangi drauge kai
paprasiau kad drauge papasakotu daugiau laukiau verkdama ir sededama liudna kai sulaukiau kitos zinutes kaid ja partrenke ir ji gavo smegenu sutrenkima ir medikai jos nespejo isgelbeti .ir dabar kai gryztu i klaipeda ir nueinu i miesta einu vos ne verkdama nes klaipeda man primena ja